Atkal mati..

« previous entry | next entry »
Feb. 27., 2010 | 11:18 pm
posted by: _maardza_ in pajautaa

Labs vakars!

2 jautājumi tām, kuras lietojušas krāsojošos/tonējošos šampūnus vai balzamus matiem un bijušas vairāk nekā apmierinātas ar rezultātu:

#1- Kādas firmas un kur meklēt?

#2- Pēc cik ilga laika izgāja tonis?

Pateicos!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

chloroform in print

from: [info]gorgona
date: Feb. 27., 2010 - 11:30 pm
#

kad man bija sarkani mati, es katru reizi mazgājot matus pēc parastā šampūna lietoju krāsojošo, un paturēju viņu vienmēr bik ilgāk matos. tad nu rezultātā nevis matiem krāsa mainījās un viņi nokrāsojās, bet nebaloja tik ātri krāsa. es kaut kādu vislētāko krievu ražojuma biju ņēmusi. tikai viens nelabums bija - vienreiz iegadījās salīt un no salijušiem matiem drēbes nokrāsojās.

Atbildēt


vanga

from: [info]vanga
date: Feb. 27., 2010 - 11:43 pm
#

kaut kad pirms gadiem pielietoju L'oreal putas krāsojošās.nu un turējās patiesībā diezgan ilgi.kkāds tonītis pat pēc mēnešiem trim, četriem bija manāms.+tai visai padarīšanai bija tāda augļoti jauka smarža,kas arī bija jūtama pailgi.
bet jāsaka,ka drogās šo izstrādājumu neesmu īsti manījusi vairs šķiet ka.bet nu kas zi.

Atbildēt


es pats personīgs

from: [info]maigs
date: Feb. 28., 2010 - 10:57 am
#

divus gadus atpakaļ divas reizes ar 4 mēnešu starpību vai mazāk, biju krāsojusi savus garos matus ar pallete tonējošo šampūnu, kurš itkā 24 mazāšanas reizes turās iekšā. krāsa sanāca smuka un mati spīdīgi pēc krāsošanas - man bija baklažānu tonis. bet tad man redz, sagribējās rudus savus garos matus un āju pie frizieres lai šī man balina un krāso rudus. un te nu sanāca ziepes. to "tonējošo šampūnu" pat balinātājs nevarēja izņemt. respektīvi, pa virsu tas rudais iekrāsojās un sanāca tādi sarkanīgi brūns tas tonis. un saknes spilgti rudas. un tā es joprojām krāsoju rudus matus, bet kamēr man tie iepriekš krāsotie mati neatauga, kaut kur pa vidu man bija tumši sarkanīgi rī tie mati. neiskatījās sliki, bet nu tomēr.
tāpēc secinājums - tonis labs, mati smuki bija, spīdīgi, bet tomēr, tas pigments diez gan dziļi ieēdas matā un viņu īsti vairs dabūt ārā nevarēja

Atbildēt


scriba librarius

from: [info]lemurs
date: Mar. 1., 2010 - 01:15 am
#

Lietoju šo un esmu ļoti apmierināta.
uztur krāsu, pastiepj garāku laiku starp krāsošanas reizēm, un arī saknes puslīdz iekrāsojas un nav tik manāmas.
turklāt, kopš šo lietoju (daži mēneši), pašus matus visā garunā nav bijis vajadzības pārkrāsot, pietiek ar krāsas uzķeļlēšanu saknēm.
lietojams pēc katras mazgāšanas reizes kā balzāms. un man, sliņķei, ir svarīgi, ka atbrīvo no ķemmēšanās šausmām.

Atbildēt


pec

from: [info]pecuminjsh
date: Mar. 1., 2010 - 11:12 am
#

"Lisap USA" firmas krāsojošais balzāms mani sajūsmināja. Pēc tam mati bija tādi, it kā masku būtu likusi nevis darījusi tiem pāri. Bet kur tādu (un vai vispār var) nopirkt, man nav ne jausmas.
Turējās arī forši un nenogāja tik ātri kā citi. BEt atzīmēšu, ka pietonēju saknes (jo mati jau bija krāsoti ar krāsu, tikai atauguši).

Atbildēt