Es domāju ko citu: Kur radies apgalvojums, ka medus sausina kakla gļotādu? Internets par šo tēmu klusē, tāpat kā par normālu, recepti šim tautas līdzeklim...
nezinu, kur radies, bet ja izejam uz vairākuma viedokli, tad pieskaitiet manu balsi pie tām, kas ir dzirdējušas argumentētus paskaidrojumus par to, kādēļ medus sausina kakla ģlotādu, bet šos paskaidrojumus, protams, neatcerās.
Tāpēc liek klāt sviestu. SVIESTU, nevis margarīnu. Kā arī piens tajos laikos bija piens, nevis 1:10 zilganbāls šķidrums. Kas svarīgi - pienu nekarsē vairāk par 60pēc celsija, karstākā visi labumi izvārās.
from: freakart
date: Feb. 24., 2010 - 06:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: deele
date: Feb. 24., 2010 - 06:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: freakart
date: Feb. 24., 2010 - 06:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: deele
date: Feb. 24., 2010 - 06:45 pm
#
Internets par šo tēmu klusē, tāpat kā par normālu, recepti šim tautas līdzeklim...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: orissa
date: Feb. 24., 2010 - 06:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pieninjsh
date: Feb. 24., 2010 - 08:36 pm
#
Kā arī piens tajos laikos bija piens, nevis 1:10 zilganbāls šķidrums.
Kas svarīgi - pienu nekarsē vairāk par 60pēc celsija, karstākā visi labumi izvārās.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: freakart
date: Feb. 24., 2010 - 06:50 pm
#
Agrāk bija: glāze piena lielā (vai 2vas) karotes medus, tējkarote sviesta.
Atbildēt | Iepriekšējais