nezinu, kur radies, bet ja izejam uz vairākuma viedokli, tad pieskaitiet manu balsi pie tām, kas ir dzirdējušas argumentētus paskaidrojumus par to, kādēļ medus sausina kakla ģlotādu, bet šos paskaidrojumus, protams, neatcerās.
Tāpēc liek klāt sviestu. SVIESTU, nevis margarīnu. Kā arī piens tajos laikos bija piens, nevis 1:10 zilganbāls šķidrums. Kas svarīgi - pienu nekarsē vairāk par 60pēc celsija, karstākā visi labumi izvārās.
from: orissa
date: Feb. 24., 2010 - 06:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: pieninjsh
date: Feb. 24., 2010 - 08:36 pm
#
Kā arī piens tajos laikos bija piens, nevis 1:10 zilganbāls šķidrums.
Kas svarīgi - pienu nekarsē vairāk par 60pēc celsija, karstākā visi labumi izvārās.
Atbildēt | Iepriekšējais