pajautaa

Gumijnieki

« previous entry | next entry »
Feb. 23., 2010 | 09:12 pm
posted by: akwiinas in pajautaa

Biju šodien Alfā un tur tikai 2 veikalos piedāvājumā ir gumijas zābaki. Kur centrā [vai varbūt kādā no lielajiem veikalu-centriem] ir manīti smuki, krāsaini, raibi, utt. sieviešu gumijas zābaki uz izm. 40-41?
Pateicos jau iepriekš
Tags: ,

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

from: [info]hessin
date: Feb. 23., 2010 - 09:28 pm
#

centrā nekur,
es šodien biju galerijā centrs un stockmann un tur lielākoties bija tumši, vai balti, bēšīgi, tātad ne-krāsaini, neizteiksmīgi un pat briesmīgi gumijnieki.
vienīgi ns king pie bērnu apaviem bija kaut cik normāli par pārāk lielu cenu (17 lvl), bet tur 40 izmērs manai 39.5 pēdai mazliet tā kā spieda, bija par šauru, ko gumijniekiem nevar atļauties, jo tie neizstaipās un caur tiem kāja neelpo.

vēl biju stockmann, lūk tur bija jau kaut cik smuki, bet 1) zemie 2) par 27 lvl.

Pēc šiem jau bija zb, tāpēc tālāk negāju.
Braukšu uz Depo, tur atceros krāsainus redzējusi.

Atbildēt | Diskusija


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Feb. 23., 2010 - 09:57 pm
#

Svētdien biju Siguldas šosejas Depo, tur nebija. Bija briesmīgi plēves zābaki kā no manas bērnības, i to - mazie izmēri :S
Alfā tais veikalos Walkingā bija salīdzinoši no 2veikaliem liela izvēle :D Cena bija 19.99, otram nosaukumu neatceros, bet bija otrajā stāvā blakus Zappingam, nevis NS kings, bet otrs. Tur cena bija mazāka, bet tikai skatlogā bija 3 zābīši izlikti, bet pašā veikalā valdīja pārkārtošanas haoss un nemaz nebija vēlmes iztaujāt pārdevējas..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Feb. 23., 2010 - 10:09 pm
#

ak, nē, par Siguldas šosejas Depo tieši domāju.. tad jau laikam nav bijis jaunāks pievedums pa visiem šiem gadiem.
Nezinu kur tagad likties, jo u/v centrs abc kings bija izcili briesmīgi - vieni tādi ar papēdi (kādi 4cm ?), melni un viss nekas vairāk, tāda sajūta, ka no gumijas riepas izspiesti. Tādam uzcenojums ir kādi 1`000%
Bet pārsteidz šī krāsu neesamība.

Tajā Walkingā kaut kas krāsains bija?

Atbildēt | Iepriekšējais