pajautaa

Labvakar, dārgie datorģēniji,

« previous entry | next entry »
Feb. 6., 2010 | 09:37 pm
posted by: lauska in pajautaa

man te pirms kāda laika uzkārās dators, tika pārinstalēts Windows un, protams, no c diska pazuda visi jpg faili.
Paziņa, izmantojot programmiņu Active@ file recovery 7.1 , šādas tādas bildes atgrieza atpakaļ, Mērfijs savukārt parūpējās, lai tās būtu visnevajadzīgākās un nesvarīgākās, bet ne par to es gribēju runāt.
Lielākā daļa no tām atgrieztajām bildēm jeb tās, par kurām man teica, ka, ja parādās samazinātā formātā, būs lietojamas, uzliekot folderī thumbnails izkārtojumu, arī parādās kā samazinātas bilžu ikoniņas, taču ar daudzām, kurām it kā vajadzētu būt derīgām ir tā, ka, līdzko mēģinu bildi atvērt, parādās "Drawing failed", respektīvi, man to bildi neļauj atvērt.
Kad nospiežu edit, parādās teksts, ka paints nevar atvērt šo failu, jo "this is not a valid bitmap file, or its format is no currently supported", tāpēc jautājums, vai ir kāda cita iespēja tās bildes (bilžu ikoniņas) atvērt normālos izmēros?
Jo tās fotogrāfijas thumbnails ikoniņās ir, bet atvērt nevaru.
Ceru, ka daudzmaz saprotami paskaidroju, un es patiešām būtu ļoti priecīga, ja kāds man varētu palīdzēt :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

from: [info]fenrir
date: Feb. 6., 2010 - 09:57 pm
#

nedomaaju, mazaas bildes (thumbnails) ir atseviskji no pashas bildes satura. Ja nevar atveert, tad pamatsaturs ir pazaudeets.

(a par to ka paarinstalee windows nenokopeejot datus pirms tam kaadam vajag ar kjiegjeli - vismaz moraalaa kompensaacija buus)

Atbildēt


Māris Alksnis

from: [info]maris
date: Feb. 6., 2010 - 10:50 pm
#

Thumbnails ikoniņas akstās thumbs.db failā. Visticamāk tavi atjaunotie faili nav pilnīgi, tā mēdz gadīties, ka atjaunojās tikai daļa faila.

Atbildēt