pajautaa

Jēzus

« previous entry | next entry »
Feb. 3., 2010 | 04:37 pm
posted by: antijahve in pajautaa

Sveiki, kreacionisti un reliģiozie cibotāji!
Nu KĀ, nu KĀ Jūs skaidrojat interesanto fenomenu: Ādams, kurš viennozīmīgi ir, Jūsuprāt, pirmais cilvēks, radās apm 4000 g. p.m.ē. Nu bet tajā laikā taču jau bija visivisādi Tigras un Eifratas iedzīvotāji un nerunāsim vispār par alu laikmetu. Sanāk, ka Ādams nu nav pirmais, huh?

Vienkārši visi man apkārt esoši kristieši ir vieni varen neatsaucīgi un īgni ļaudis, kuru vienīgais arguments ir: ja tu netici, tad tu to nevari saprast.
Varbūt te ir kāds saprātīgāks?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {39}

annāputra

from: [info]sivns_sniegaa
date: Feb. 3., 2010 - 05:40 pm
#

Es kā kristiete nemāku izskaidrot alu cilvēkus un visādas tur fosilijas, bet zinu to, ka spriedumi izrietoši no arheoloģijas atkarīgi no tā, cik daudz gabalus no kaut kā ir izdevies atrast. Savukārt, tas ka kaut kas nav atrasts nenozīmē, ka tā nav. Tāpēc, spriedumi par gada skaitļiem var būt ļoti nepilnīgi un mainīties, pēkšņi atrodot vēl citas liecības par kaut ko. Zinātnei nav nekādas vainas, vienkārši jāņem vērā, ka tā nodarbojas ar jautājumu "Kā" nevis "Kāpēc". Pirms 100 gadiem zinātnieki uzskatīja vienu, tagad kaut ko citu, tāpēc, ka ir vairāk informācijas. un tās zinātnes patiesības ir laika gaitā mainījušās radikāli.
Tāpēc es ticu tam, kam ticu, ka Bībele ir patiesība, jo tas mani pārliecina duadz lielākā mērā attiecībā uz citām lietām un lieku alu cilvēkus un zinātnes skaitļus mierā (kuri tāpat atšķiras visādos avotos), tas manā dzīvē neko nemaina un es nezinu, ko zinātnieki atklās vēl pēc 10 gadiem šajā jomā. Tā kā Bībelē par to nekas nav teikts, manis pēc Ādams varēja būt arī ar izteiktu apmatojumu, taču tas nenozīmē, ka viņš būtu radinieks pērtiķiem.

Atbildēt | Diskusija


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Feb. 3., 2010 - 05:43 pm
#

daļa tavu argumentu man izklausās tik ļoti pazīstami ;) aš sentimentālas atmiņas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


nepiš

from: [info]antijahve
date: Feb. 3., 2010 - 05:47 pm
#

o, cik.. normāli uzrakstīji :D
Patīkami, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais