pajautaa

Bezdarbnieki

« previous entry | next entry »
Feb. 1., 2010 | 08:22 am
posted by: duplicity in pajautaa

Vai ejot pieteikties bezdarbniekos ir jāzina kādi knifiņi? Ko teikt... Varbūt ir kaut kādi jautājumi uz kuriem jāmāk atbildēt...
Doma tāda, ka negribu līdz vasarai strādāt, jo ir jātiek galā ar šādām tādām lietām, kas prasa laiku :( Agrāk bija tā, ka piedāvāja dažādus darbus, bet tagad ar krīzi tas laikam varētu vairs nebūt... Un kā ir ar tiem kursiem? Varētu aiziet pamācīties kaut ko...

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

zan

from: [info]zan
date: Feb. 1., 2010 - 08:49 am
#

nasing spešal. pārāk piekasīgi viņi nav, jo ļoti daudzi cilvēki jāpieņem, paskatīsies savā datu bāzē vai nav kāds darbs specialitātē, man parasti nav, un ar to arī viss beidzās.
par kursiem paprasīja vienreiz, tā kā pieteicos vieniem, bet līdz šim neesmu sagaidījusi uzaicinājumu kaut kur doties (pusgads jau pagājis), pieļauju pašam vairāk jāinteresējas.

Atbildēt | Diskusija


Duplicity

from: [info]duplicity
date: Feb. 1., 2010 - 08:55 am
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


fadu

from: [info]fadu
date: Feb. 1., 2010 - 08:51 am
#

kursus es ieteiktu tad, kad jau beigsies bezdarbnieku pabalsts, jo par to apmeklēšanu maksā stipendiju Ls 70,0 - tomēr kaut kāda nauda. Nedomāju, ka tur kas īpaši jārunā un diez vai tuvākajos mēnešos ko piedāvās.

Atbildēt | Diskusija


Duplicity

from: [info]duplicity
date: Feb. 1., 2010 - 08:56 am
#

Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


zane

from: [info]lidot
date: Feb. 1., 2010 - 08:55 am
#

jā, es arī par kursiem esmu dzirdējusi, ka tos piedāvā tikai tiem, kas jau visus 9 mēnešus nevar atrast darbu. un arī ne visiem pietiek. :(

Atbildēt | Diskusija


Duplicity

from: [info]duplicity
date: Feb. 1., 2010 - 08:57 am
#

Jāapjautājas, jo man viena paziņa kursos gāja, laikam autovadītāju un angļu valodas. Bet man šķiet, ka viņai nebija to 9 mēnešu, šķiet, ka ātrāk...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


zane

from: [info]lidot
date: Feb. 1., 2010 - 09:23 am
#

ja nav autovadītāja apliecības, vēl pastāvot tāda iespēja atrast darba piedāvājumu, kurā obligāta prasība ir tiesības - tādā gadījumā valsts apmaksājot autoskolu. painteresējies, ja tas Tev ir aktuāli.

Atbildēt | Iepriekšējais


zane

from: [info]lidot
date: Feb. 1., 2010 - 10:44 am
#

nu, lai veicas Tev arī!

Atbildēt | Iepriekšējais


Lelde

from: [info]sieviete_tanks
date: Feb. 1., 2010 - 10:20 am
#

Man draudzene kad bija pieteikties,vnk pateica ka savā specialitāte darbu negrib,izvēlējās kursus. Mācijās un saņēma gan to pabalstu,gan to 70ls stipendiju.

Atbildēt


from: [info]just_fly
date: Feb. 1., 2010 - 12:49 pm
#

ar kursiem ir tā, ka apmēram pusgads jāgaida rindā. iesaku mājaslapā izpētīt piedāvājumu un tad aizbraukt klātienē ar inspektoriem parunāties. uz e-pastiem neviens pārāk neatbild.

Atbildēt


traffico

from: [info]traffico
date: Feb. 1., 2010 - 01:38 pm
#

Uz kursiem ilgi jāgaida, tāpat kā uz pirmo vizīti pie inspektora - pat trīs mēneši. Ja norādīsi specialitāti "astrofiziķis", tad droši varēsi būt bezdarbniekos ne tikai 6 mēnešus. :)

Atbildēt


magnolia

from: [info]magnolia
date: Feb. 1., 2010 - 11:19 pm
#

a kaa ir ar kaut kaadu atskaitiishanos par izpeetiitiem neta sludinaajumiem vai atteiktiem darbiem..kas pirms neilga laika tika prasiits un esot aizneemis daudz laika-tieshi shii taisnoshanaas,ka tieshaam meklee...kaa ir tagad?

Atbildēt