Cepumu miikla.
« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 02:26 pm
posted by: ena in pajautaa
Peec receptes gatavoju cepumus, kuru pamataa, manupraat, ir smilsu miikla (milti, cukurs, sviests, olu dzeltenumi).
Diemzeel, miikla sanaaca paaraak druuposa un to nav iespeejams ne izrullet, ne arii salociit, kaa tas nepieciesams peec receptes.
Vai un kaa to buutu iespeejams labot?
Diemzeel, miikla sanaaca paaraak druuposa un to nav iespeejams ne izrullet, ne arii salociit, kaa tas nepieciesams peec receptes.
Vai un kaa to buutu iespeejams labot?
from: nova
date: Dec. 2., 2009 - 02:38 pm
#
Atbildēt | Diskusija
p.s.
from: nova
date: Dec. 2., 2009 - 02:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ena
date: Dec. 2., 2009 - 07:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: petrovichs
date: Dec. 2., 2009 - 02:40 pm
#
Atbildēt
from: antuanete
date: Dec. 2., 2009 - 02:42 pm
#
Jautājums, kādā veidā mīkla ir par daudz drūpoša - tāpēc, ka par maz miltu vai tāpēc, ka pārāk sausa. Ja par maz miltu, tad pievieno tos; ja pārāk sausa - kāda karote saldā krējuma varētu līdzēt.
Atbildēt | Diskusija
from: ena
date: Dec. 2., 2009 - 07:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais