pajautaa

Cepumu miikla.

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 02:26 pm
posted by: ena in pajautaa

Peec receptes gatavoju cepumus, kuru pamataa, manupraat, ir smilsu miikla (milti, cukurs, sviests, olu dzeltenumi).
Diemzeel, miikla sanaaca paaraak druuposa un to nav iespeejams ne izrullet, ne arii salociit, kaa tas nepieciesams peec receptes.

Vai un kaa to buutu iespeejams labot?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

nova

from: [info]nova
date: Dec. 2., 2009 - 02:38 pm
#

var mēģināt pievienot aukstu ūdeni kādas karotes

Atbildēt | Diskusija


nova

p.s.

from: [info]nova
date: Dec. 2., 2009 - 02:40 pm
#

un rullēt mīklu starp diviem cepampapīriem

Atbildēt | Iepriekšējais


ena

from: [info]ena
date: Dec. 2., 2009 - 07:11 pm
#

paldies! izdevaas lieliski - pat bez rulleesanas starp cepampapiiriem :))

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Dec. 2., 2009 - 02:40 pm
#

Varbūt par daudz smilžu, bet par maz cementa un armatūras? :)

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Dec. 2., 2009 - 02:42 pm
#

Sviestu gadījumā par daudz nepieliki? Man reiz tā gadījās, sapinos meistarībā, konvertējot amerikāņu mērvienības uz mūsējām :)
Jautājums, kādā veidā mīkla ir par daudz drūpoša - tāpēc, ka par maz miltu vai tāpēc, ka pārāk sausa. Ja par maz miltu, tad pievieno tos; ja pārāk sausa - kāda karote saldā krējuma varētu līdzēt.

Atbildēt | Diskusija


ena

from: [info]ena
date: Dec. 2., 2009 - 07:13 pm
#

paldies! pieleeju aukstu uudeni un taa atrisinaaju probleemu. laikam milti bij par daudz...

Atbildēt | Iepriekšējais