pajautaa

Jautaajums viina pazineejiem

« previous entry | next entry »
Okt. 7., 2005 | 10:04 am
posted by: macabre in pajautaa

Te nesen peec viena koleegja dzimshanas dienas sviniibaam, saaku domaat par viiniem, konkreetaak par to aromaatiem. Vai kaads man vareetu pateikt kaapeec, piemeeram, Riesling (skjiet, gan paarsvaraa vaacu, jo seviskji dzirkstoshajos) ir saljarkas smaka, savukaart Sauvignon Blancs ozh peec kakja uriina? Vai tas noziimee, ka viinaa ir kaadas vielas, ka saturaas saljarkaa vai sho aromaatu rada kaadi citi procesi/vielas?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Saprāta balss

from: [info]macabre
date: Okt. 7., 2005 - 11:07 am
#

ak jaa, pavisam aizmirsu par pieklaajiibu - paldies par izskaidrojumu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krišs

from: [info]misame
date: Okt. 7., 2005 - 11:17 am
#

Tak vienmēr laipni - pašam jau prieks mēģināt atcerēties, kas tur bija tajā ķīmijā.
Nē, acetonu neesmu nekad dzēris :)

Atbildēt | Iepriekšējais