sautēta pīle
« previous entry | next entry »
Nov. 13., 2009 | 03:06 pm
posted by: starsailor in pajautaa
Cik ilgi ir jāsautē pīle (gabaliņos)? Piebildīšu,ka man jau stundu sautējas, bet mīksta vēl nešķiet.
from: up
date: Nov. 13., 2009 - 03:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 13., 2009 - 03:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: up
date: Nov. 13., 2009 - 03:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 13., 2009 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: affair
date: Nov. 13., 2009 - 03:33 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 13., 2009 - 03:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: affair
date: Nov. 13., 2009 - 03:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 13., 2009 - 03:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: vedjma4ka
date: Nov. 13., 2009 - 03:33 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 13., 2009 - 03:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: piile
date: Nov. 13., 2009 - 05:10 pm
#
Atbildēt
from: morraa
date: Nov. 13., 2009 - 08:12 pm
#
Piili ir jaaapcep uz straujas uguns, kaa teica augstaak.
Un vispaari galjai un juurasproduktiem ir taa, ka jo ilgaak karsee jo siikstaaki tie kljuust.
Atbildēt
from: jolka
date: Nov. 17., 2009 - 10:06 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Nov. 17., 2009 - 04:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais