pajautaa

Cho ta nesanaaca & Heloviina nashkji

« previous entry | next entry »
Okt. 25., 2009 | 12:27 am
posted by: muzungu in pajautaa

Divi ar kulinaariiju saistiiti jautaajumi.

1) cho ta man atminjaa bija aatraa aabolkuukas miikla - alzo, glaaze miltu, glaaze cukura, divas olas. Uztaisiiju, izcepu - suuc. Kaut ko biju piemirsusi, a ko njefiga neatceros. Mosh tu zini, ko?

2) tuvojas trakais Heloviins. zinu, zinu - shie sveetki nav iisti pareizi u.t.t., bet te kur esmu es, tos svin. Varbuut kaadam ir padomaa kaada laba konfeshu pagatavoshanas recepte? Aaboli karamelee? Kaut kaadi funiigi cepuminji? Ja nu ir, un es zinu ka ir - dalies droshi receptee!

Uzreiz un pie vienas reizes gribu pateikt paldies visiem padomdeveejiem - Paaaaaldiessss! :))

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

es pats personīgs

from: [info]maigs
date: Okt. 25., 2009 - 10:38 am
#

glāze miltu glāze cukura, 4-5 olas, šķipsna ingvera (sausa malta), šķipsna kardamona, šķipsna kanēļa. visu labi samaida. un sajauc ar 5 vidēja lieluma āboliem - nomizotiem, sagrieztiem kubiņos. liek iekšā 180 grādos un cep apmēram 40 minūtes. šausmīgi garšīģi

Atbildēt