pajautaa

kā apēst ķirbi?

« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2009 | 11:31 am
posted by: oblica in pajautaa

Man ir milzīgs ķirbis. Plānoju šodien šamo kaut.
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)

Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?

PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.

PALDIES!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

piile

from: [info]piile
date: Okt. 24., 2009 - 12:48 pm
#

ķirbim ļoti labi iet klāt timiāns (it sevišķi tādā zupā, ko minēja [info]amaranta, kā arī muskatrieksti. es tikpat labprāt to ēdu zaļu, bet es esmu jocīgs zāļēdājs (arī zaļas bietes dikti labi iet iekšā). :)
ja no interneta - es šīs sievietes receptēm uzticos pavisam, viss vienmēr sanāks lieliski gards: http://www.101cookbooks.com/ingredient/pumpkin

Atbildēt | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Okt. 24., 2009 - 06:05 pm
#

Es to zupu uztaisīju, mazliet apdeitotā variantā un pieliku muskatriekstu. par timiānu neiedomājos, tūliņ piešaušu - uz palodzes kā reiz izaudzis. Tnx.

Atbildēt | Iepriekšējais