kā apēst ķirbi?
« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2009 | 11:31 am
posted by: oblica in pajautaa
Man ir milzīgs ķirbis. Plānoju šodien šamo kaut.
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
Un tā - no PERSŌNĪGĀS PIEREDZES, lūdzu:
ko garšīgu (vai tas maz ir iespējams?) var pagatavot no liela ķirbja?
Konservēšanu, lūdzu, neieteikt - nav burku un slinkums.
Tāpat ziedošanu labdarībai, iesmērēšanu kaimiņu babulim, izmešanu miskastē - jau apsvēru un atzinu par nepareizu rīcību. :)
Tātad: Tava iecienītā ķirbju pīrāga, biezzupas, sulas, .... recepte būtu?
PS Uz gūgli jau biju, tur man viss šķitās aizdomīgs un, ja sanāks negaršīgi, nebūs īsti ko vainot.
PALDIES!
from:
skandaloza
date: Okt. 24., 2009 - 11:40 am
#
Nelielā ūdens daudzumā vāru ķirbi un 1-2 kartupeļus. Pēc tam to visu sablenderēju un lieku atkal uz uguns,pielieku saldo krējumu un biezzupa gatava!
Pēc tam var pabērt ar zaļumiem vai kādu pikantu cieto sieru.
Atbildēt | Diskusija
from:
oblica
date: Okt. 24., 2009 - 11:46 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
zefiirs
date: Okt. 25., 2009 - 01:54 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais