pajautaa

Latvijas tēls pasaulē

« previous entry | next entry »
Okt. 13., 2009 | 04:51 pm
posted by: flog in pajautaa

Ne, ne...negribam par krīzi runāt un patreizējo sabrukumu. labāk atcerēsimies arī kaut ko labu un skaistu šais laikos- tātad- jautājums ir sekojošs: kā mūs redz citur pasaulē? ar ko latvija asociējas cittautiešiem? un kas, Jūsuprāt, ir tās interesantākās lietas, ko mums izrādīt un ar kurām mēs atšķiramies/esam īpaši, atšķirībā no citām valstīm pasaulē?

pagaidām idejās ir Laimas šokolāde (kas pat nav mūsējā), latvijas daba, dziesmu & deju svētki, arhitektūra, varbūt nedaudz no vēstures, kā piem. Baltijas ceļš un protams tas, ka latvijā dzīvo skaistākās sievietes...bet ko vēl interesantu izrādīt/intresantus faktus pastāstīt? nepieciešams prezentācijai skolā ārzemju bērniem un skolotājiem- tātad jābūt apvienojumam -lai bērniem interesanti un skolotājiem gana izsmeļoši!



zinu, ka būtu vien jāpasēž un ilgāk jāpadomā, un gan jau ne pirmā uzdodu šādu jautājumu, bet ja nu Tu vnk vari nosaukt vienu lietu ar ko tev asocējas Latvija (jeb ar ko Tev liekas, mēs asociējamies citiem/ jeb vnk interesanti fakti prātā) - lūdzams padalies! laika taupīšanas nolūkos tā būtu fantastiska palīdzība! lai jauka diena! :) paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

imagine

from: [info]minchux
date: Okt. 13., 2009 - 10:17 pm
#

+ 1000000

Atbildēt | Iepriekšējais