pajautaa

krējums, padaudz

« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2009 | 05:38 pm
posted by: starsailor in pajautaa

šodien kulinārisks noskaņojums, BET... Ko darīt ar krējumu, kas teju sabojāsies, bet laukā mest negribas??? Lauku, skābs.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {19}

ai.nes

from: [info]iness
date: Sep. 24., 2009 - 05:56 pm
#


uztaisi zviedru kūku.

1 olas dzeltenums[3]
150 gr margarīns [1]
100g cukurs [2]
1,5-2 gl. milti[4]
[tā ir smilšu mīkla]

150 g cukurs
0,8 l skābs krējums
1 olas dzeltenums
2 ēd.karotes kartupeļu ciete
[tā ir krējuma masa]

Pāri palikušos baltumus kārtīgi saputo un iecilā krējuma masā.

pa vidu var likt, kas vien ir sezonā.
ābolus, mellenes, rabarberus, utt.

cep apmēram 1 stundu, sākumā 200 C, tad 180, tad 150

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 24., 2009 - 06:13 pm
#

kādreiz paprovēšu, jo izskatās sarežģīti. Tie grādi tiešām jāregulē? Man padomju cepene, kur viss ir defoultā iestādīts :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Sep. 24., 2009 - 07:30 pm
#

Kā reiz nav gan. Es arī tagad gribu šitādu kūku, tikai man nav tik daudz krējuma. ;((

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Sep. 24., 2009 - 07:32 pm
#

Kas ir tie cipari kvadrātiekavās?

Atbildēt | Iepriekšējais