krējums, padaudz
« previous entry | next entry »
Sep. 24., 2009 | 05:38 pm
posted by: starsailor in pajautaa
šodien kulinārisks noskaņojums, BET... Ko darīt ar krējumu, kas teju sabojāsies, bet laukā mest negribas??? Lauku, skābs.
from:
iness
date: Sep. 24., 2009 - 05:56 pm
#
uztaisi zviedru kūku.
1 olas dzeltenums[3]
150 gr margarīns [1]
100g cukurs [2]
1,5-2 gl. milti[4]
[tā ir smilšu mīkla]
150 g cukurs
0,8 l skābs krējums
1 olas dzeltenums
2 ēd.karotes kartupeļu ciete
[tā ir krējuma masa]
Pāri palikušos baltumus kārtīgi saputo un iecilā krējuma masā.
pa vidu var likt, kas vien ir sezonā.
ābolus, mellenes, rabarberus, utt.
cep apmēram 1 stundu, sākumā 200 C, tad 180, tad 150
Atbildēt | Diskusija
from:
starsailor
date: Sep. 24., 2009 - 06:13 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
digna
date: Sep. 24., 2009 - 07:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
digna
date: Sep. 24., 2009 - 07:32 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais