pajautaa

gitaara lidmasiinaa

« previous entry | next entry »
Jul. 30., 2009 | 04:08 pm
posted by: iive in pajautaa

sveiki, vai ir kas taads, kas buutu jaazina par gitaaras veshanu lidmashiinaa? vai vajag palaist valiigaak stiigas? un vai air baltic man atlautu vinu (vediishu kaa rokas bagaazhu) tureet blakus pie kaajaam, nevis augshaa glabaatuvee?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {9}

Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Jul. 30., 2009 - 05:38 pm
#

neatļautu. salonā vispār ņemt neļauj, jo neatbilst izmēriem. vai nu tu pērc atsevišķu vietu (vēl vienu biļeti) vai nu nodod bagāžā.

Nezinu par AirBaltic, bet Ryanair ļoti smuki mīkstajā čeholā atvedu. Biļeti pērkot tikia vaidzēja pieteikt, ka būs mūzikas instruments (piemaksāt kko ari laikam viena bagāžās itema cenu) pie check-in, ģitārīti notagoja (uzlīmēja to atpazīšanas sūdu) un es viņu nodevu pa lielizmēra un trauslās bagāžas lentu.

Atbildēt | Diskusija


dzīvsudrablapsa

from: [info]iive
date: Jul. 30., 2009 - 05:58 pm
#

tieshaam?man bija shurpcelaa celojumu mugursoma, kas izmeeros lielaaka par gitaaru.vieniigi tagad taa ir piekrauta uz visiem 70 l un es vinu tur augshaa pie rokasbagaazhas pat neuzceltu.hmmhmhmmm

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Jul. 30., 2009 - 07:20 pm
#

salonā ņemamai rokasbagāžai ir jāieien tai režģī, savādāk vari palikt aiz borta. Padomā loģiski. tas viens bagāžas nodalījums ir 6 cilvēku bagāžai, tava ģitāre aizņem 2/3 no šīs te vietas.

Bagāžai lidmašīnā ir strikti noteiktas glabāšanas vietas - ailēm jābūt tīrām, pie kājām jābūt brīvam - tie ir drošības noteikumi, ar ģitāri starp kājām ne tu vari ieņemt avārijas nosēšanās pozu, ne ari laicīgi izpinķerēties no lidmašīnas, kad jāevakuējas.

Priekš tūristu somām, kam ir daudz lences u.c. traucējoši elementi, ģitārām, glāžu kastēm vai sedliem ir lielizmēra un trauslās bagāžas lenta, kur bagāža tiek pārkrauta ar rokām, netiek mesta vai brutāli krauta lielā kaudzē zem citiem koferiem. Lieto to. ar to tūristu mugursomu ir tā, ka ja esi ticis ņemt līdzi salonā, tā ir tikai un vienīgi haļava un lidostas darbinieku nolaidība.

Atbildēt | Iepriekšējais


dzīvsudrablapsa

from: [info]iive
date: Jul. 30., 2009 - 06:06 pm
#

paldies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


dzīvsudrablapsa

from: [info]iive
date: Jul. 30., 2009 - 06:09 pm
#

lai gan tagad skaidrs, ka salonaa gitaaru dabuut var vieniigi blakusesot krietnai devai halavas

Atbildēt | Iepriekšējais


Lacy F

from: [info]panacea
date: Jul. 31., 2009 - 05:40 am
#

hā hā, es kā reizi sēžu lidostā asv. man atcēla lidojumu un jāpaliek pa nakti, jācer, ka līdz rītam ģitāra vēl būs (tfu tfu tfu).

tas man bija jāpastāsta.

bet nu jā, kopumā ar ģitāru ceļots ir daudz. tikko lidoju ar airbaltic, viņi teica, ka ja varu iedabūt augšā plauktā, tad varu ņemt salonā. kas arī izdevās. transokeāniskajos lidojumos parasti ir skapis biznesa klasei, kur mīļi palūdzot parasti var viņu ielikt. tad gan jāatcerās beigās paprasīt, lai atdod. nu un tagad amīšos ir jaunā sistēma, ka viņi atņem visa veida rokas bagāžu un tieši pirms iekāpšanas lidmašīnā aizvizina uz ļoķeni, lai nav visas tās slīdlentas. man šodien kā reizi atņēma, es ar trīcošu sirdi onkam teicu, ka lai nespalēš. viņš teica, ka pats ir mūziķis un pāri nedarīs. tad nu visas rokas bagāžas atnāca tāpat plauktā, bet mana džindža tika speciāli maliņā atlikta.

tā ka nu opcijas ir. es parasti sāku dvest, ka man takšu viņa ir nenormāli trausla un dārga un ka es nevaru likt bagāžā un parasti tad viss ir ok.

bet vispār droši vien vislabāk būtu dabūt cieto čehovu, kas maita ir dārgs, bet tad nav jāsatraucas.

Atbildēt


Dīvainās svētdienas

from: [info]cokolokolo
date: Jul. 31., 2009 - 10:08 am
#

es esmu vedis ar czech airlines. pie čekina paprasīju, viņi teica - jā. Tā nu es mierīgi neko nemaksājot atvedu un sēdēja viņa blakus. Tur gan bija jautājums par to vai lidmašīna nebūs pārpildīta, bet tā kā brīvas vietas atradās, tad ok.

Atbildēt


dzīvsudrablapsa

check out message

from: [info]iive
date: Aug. 1., 2009 - 09:32 am
#

aizvedu gitaaru salonaa bez probleemaam. un tagad esmu vairaak kaa prieciiga par to, jo mana nodotaa bagaazha ir pazudusi.ja kas taads buutu ar gitaaru noticis, es tagad droshvien triiceetu un staigaatu uz rinki krakshkinot pirkstus

Atbildēt