pajautaa

dalies ar pieredzi - ar teltīm līdz Venēcijai

« previous entry | next entry »
Jul. 13., 2009 | 04:55 pm
posted by: flitta in pajautaa

Ticu, ka šeit noteikti ir kāds entuziasts, kurš ir kūlies ar mašīnu uz Itāliju. Cik aptuveni maksā kempings Čehijā, Horvātijā (caur kurām brauc cauri) un pašā Itālijā? Mašīna un divi braucēji (t.i. - viena telts).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]hessin
date: Jul. 13., 2009 - 05:16 pm
#

Itālijā 2 cilvēkiem gandrīz izdevīgāk ir palikt zem jumta , jo tur mašīna + telts + 2 personas kādi 20 EUR izmaksā (kempingus un cenas var arī pameklēt globālajā tīmeklī), kad jumtvietas var dabūt par 30 EUR 2 personām. Arī kempingiem ir zvaigznītes, ar ** var mierīgi pietikt.

Ja non-stopā brauc cauri Čehijai (par Horvātiju nezinu, baigais līkums, ne ?), tad drīzāk var skatīties uz moteļiem, jo pēc ceļā pavadītās nogurdinošās dienas varētu gribēties gulēt tādā, nevis vēl telti kaut kur celt. Un cenu atšķirība arī nebūs liela.

Atbildēt | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jul. 14., 2009 - 12:47 pm
#

un kā ir ar treileru būšanu? Dadomājos tiktāl, ka jāņem 3-vietīgais treileris aiz muguras, lai tik tiešām nav jāmīcās pa telti. Ceļā ir pietiekami daudz iespēju piestāt ar treileri?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jul. 14., 2009 - 01:03 pm
#

ar kemperi neesmu ceļojusi, bet rietumeiropā nevajadzētu būt problēmām, taču liekas, ka par kempera vietu jāmaksā vairāk, nekā par telts vietu, vienīgi tā ērtība, ka nav jāceļ tā telts, jo itālijas kempingos labierīcības, virtuve ir apmierinošas, ka neizjūt nekādas neērtības ar telti.

[Par kemperu ceļošana Eiropā var palasīt te - http://blog.sapnis.com/2009/06/29/celo-ar-kemperi-pa-eiropu/, bet tur vairāk vācija pieminēta. ]

Vēl -- ja ceļojums ir ieplānots augustā, tad jāņem vērā, ka šis mēnesis itāļiem ir atvaļinājumu mēnesis, un viņi no karstuma bēg kalnos - Alpos varētu būt dzīvīgi pilns viss.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


flitta

from: [info]flitta
date: Jul. 14., 2009 - 01:18 pm
#

Es jau ļoti labprāt pa kalniem dzīvotos, bet kompānija tāda, ka vēlo divi pavecāki cilvēki brauc, tā kā nu nezinu, ko mēs tur maz iesāksim. Bet liels paldies par informāciju!

Atbildēt | Iepriekšējais


mākonis debesīs

from: [info]negaisiic
date: Jul. 14., 2009 - 07:47 pm
#

caur Horvātiju tāds līkums sanāk, manuprāt... Nav izdevīgāk caur Austriju un Slovēniju? Tajās arī ir ko redzēt un Slovēnijā pie jūras ir kempingi gan teltīm, gan ar treilerīšiem. Par Horvātiju īsti nezinu, bet ja dikti nepieciešams, varu apjautāties zinošajiem.

Atbildēt