pajautaa

Tava virtuve

« previous entry | next entry »
Jul. 10., 2009 | 09:04 pm
posted by: flog in pajautaa

Ko jūs parasti ēdat klāt sviesta pupiņām? kādu mērci piemēram? salāti klāt- pats par sevi. bet ko vēl? 7 cilvēkiem no kuriem viens veģitārietis (ir iepsējams pagatavot ko atsevišķi).

ko vēl jūs vispār varētu ieteikt uzgatavot kādu reizi 7 cilvēkiem, galīgi ne latviešiem, tradicionālo LV virtuvi šoreiz arī nē. ko jūs tā parasti gatavojat bariņam cilvēku- tā lai garšīgi, lēti, ērti, daudz maz ātri pagatavojams un kā tāda svarīgākā ēdienreize (nu tā lai cilvēks paēdis).


dikti pateicos par idejām.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]echoes
date: Jul. 11., 2009 - 12:01 am
#

VeģEtārietis :>
Samērā vienkāršs variants - sviesta pupiņas var novārīt (pirms tam nomazgājot, nogriežot galus un bojātās/aizdomīgās vietas) un uz beigām noliet ūdeni, tā vietā pieliet saldo krējumu (ja žēl, der arī piens, bet tad drusku "bēdīgāk". var pielikt drusku sviesta) un pavārīt vēl, pielikt sāli. Likt blakus griķiem, kartupeļiem utml.
Sviesta pupiņas var arī integrēt visādos dārzeņu sautējumos.

Par cilvēku bariņam gatavojamo gan nezinu. Drošvien rīsi ar viskautko kopā. Kaut kādas zupas. Makaroni ar kaut ko. Variantu jau ir daudz, jāņem vēl vērā, kas kuram garšo.
Ja nav ideju, var paskatīties, kādi produkti mājās un tad meklēt gūglē "kautkādsprodukts recipe", izvēloties no atrastā to, kas izskatās garšīgāk/vieglāk/ātrāk/lētāk/utt

Atbildēt