Jul. 11., 2009 | 12:01 am
No:: echoes

VeģEtārietis :>
Samērā vienkāršs variants - sviesta pupiņas var novārīt (pirms tam nomazgājot, nogriežot galus un bojātās/aizdomīgās vietas) un uz beigām noliet ūdeni, tā vietā pieliet saldo krējumu (ja žēl, der arī piens, bet tad drusku "bēdīgāk". var pielikt drusku sviesta) un pavārīt vēl, pielikt sāli. Likt blakus griķiem, kartupeļiem utml.
Sviesta pupiņas var arī integrēt visādos dārzeņu sautējumos.

Par cilvēku bariņam gatavojamo gan nezinu. Drošvien rīsi ar viskautko kopā. Kaut kādas zupas. Makaroni ar kaut ko. Variantu jau ir daudz, jāņem vēl vērā, kas kuram garšo.
Ja nav ideju, var paskatīties, kādi produkti mājās un tad meklēt gūglē "kautkādsprodukts recipe", izvēloties no atrastā to, kas izskatās garšīgāk/vieglāk/ātrāk/lētāk/utt

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: