pajautaa

Trusis

« previous entry | next entry »
Jun. 30., 2009 | 01:09 pm
posted by: fragolino in pajautaa

Kā lai pieradina trusi? Šim vēl tik divi mēneši, protams, ka viss drebelīgs un noķert var bez maz vai tik ar laso, bet tas saprotams, jo tikko tik "ienācis ģimenē". Bet, kas ir jādara, kādas darbības jāveic - tur visu laiku jābužina pa rokām, jābaro ar karoti vai vnk jāliek mierā utt. - lai šis ar laiku tomēr pierastu, jo pārdevējs teica, ka šitie, kad pieradinot, esot tādi paši kā kaķi. Kāda pieredze?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Jul. 1., 2009 - 12:41 am
#

man liekas, ka vajag saakt ar to, ka njem dzhekus. man bija meitene un taada nedraudziigaaka, kaa jau grauzeejiem parasti ir. mana bija taada nervoza, bet ljaava it kaa glaudiities un prom nebeega. tagad gan skatoties apakalj uz pieredzi, kad mees no pirmaas dienas metaamies vinju buzhinaat, liekas, ka varbuut vajadzeeja ljaut lai pati aprod ar visu. nezinu.

toties man vienai draudzenei bija puika, kas biju trusha briinumstaasts - dziivoja pa kleepi vien, nokaartojaas kaastiitee (!!!), pat spiras visas tur atstaaja (!!!!!!!!!!!!!!) un beigaas nomira no ausu infekcijas, jo vinja vinju katru dienu mazgaaja (nejautaa).

nu taa taada pieredze, nezinu, kas ir labaak. intuiicija saka, ka varbuut ljauj, lai aprod ar smaku un tad njemt pa rokaam, ka veel nenoliekas ar sirdsleekmi no lielaa stresa.

Atbildēt