pajautaa

« previous entry | next entry »
Jun. 18., 2009 | 09:52 pm
posted by: skuka in pajautaa

Kurš var pateikt - tās receptes jāņu sieram, kurās parasti ņem 5l piena un 1kg biezpiena - no tā iznāk cik? Apmēram kilograms siera? Vai kā? Un vispār - kuram ir prakse siera siešanā, varbūt var dalīties noslēpumos?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Strēlniece

from: [info]str
date: Jun. 18., 2009 - 10:18 pm
#

apmēram. kg.

Atbildēt | Diskusija


skuka

from: [info]skuka
date: Jun. 18., 2009 - 10:37 pm
#

Paldies, ļoti laba šī pamācība - galvenais, ka soli pa solim un ar knifiem. Un bildēm.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Jun. 18., 2009 - 11:12 pm
#

nepateicīgā ; )

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Jun. 18., 2009 - 11:13 pm
#

bet tu neuztrauceis - es nupat miskastē izmetu veselām sešām personām domātu tažīni :(, jo neglābjami piedega, lai arī visu darīju pēc priekšrakstiem. tik kāds velns mani dīdija izmēģināt, kā ir tažīni gatavot uz plītsriņķa.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


skuka

from: [info]skuka
date: Jun. 18., 2009 - 11:19 pm
#

Pag, kas ir tažīne? Un kāpēc "nepateicīgā"?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


iedarbīgas zāles

from: [info]bez4pieci
date: Jun. 18., 2009 - 11:28 pm
#

ā, tad tas nebija ironisks komentārs par str lakonismu?

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]_maardza_
date: Jun. 18., 2009 - 10:48 pm
#

Pēc personīgās pieredzes- siers mīkstāks un maigāks, arī garšīgāks sanāks, ja biezpienu ņemsi tikai aptuveni 100 g un piena vietā kādi 5 l rūgušpiena (tikko skābt sākuša). ;)

Atbildēt