pajautaa

nevajag karti

« previous entry | next entry »
Jun. 6., 2009 | 10:33 pm
posted by: supsab in pajautaa

problēma ar banku (konkrētāk hansa jb swed). atvēru kontu un pieteicos arī kartei, tagad būs jāiet pakaļ, bet tad sapratu, ka to karti nemaz nevajadzēja, tikai kontu. vēl kādam tā ir bijis? varu iet un lūgt, lai šamie anulē to karti vai ērtāk visu kontu izdzēst? tā vispār drīkst? neko nesaprotu no tām lietām, tik to, ka karti man tomēr nevajag. lūdzu padomu.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Jun. 6., 2009 - 10:48 pm
#

vai tad par karti tik daudz jāmaksā, ka ir jēga to neņemt?

Atbildēt


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Jun. 6., 2009 - 10:49 pm
#

ja nekas nav mainījies, tad var vienkārši neizņemt karti un tā tā arī netiek aktivizēta, līdz ar to (šķiet) netiek paņemta maksa par kartes izsniegšanu (vai kas nu tur)

Atbildēt | Diskusija


supsab

from: [info]supsab
date: Jun. 6., 2009 - 11:48 pm
#

neiekļūšu kādos tur melnajos sarakstos tad? ;D tu man iesaki ignorēt, jā? tā jau nav smuki.. jāmaksā regulāri, tas man nav nepieciešams.

Atbildēt | Iepriekšējais


suspends

from: [info]suspends
date: Jun. 7., 2009 - 03:30 pm
#

man viens chomaks hanzenee no bankas neiznjeema karti kaadus chetrus gadus, jo nevajadzeeja, bet nauda par karti gan tika regulaari noslaukta un naaca sms, ka kaartejaa karte jau izgatavota un gaida bankaa :)

Atbildēt | Iepriekšējais


cheezyfreez

from: [info]cheezyfreez
date: Jun. 8., 2009 - 03:25 pm
#

man gan liekas, ka konts neko nemaksaa - sho karti jau buusi nomaksaajis, bet naakamo, paluudz lai nemaz netaisa. varu Tevi savest kopaa ar Hansabankas darbinieci skaipaa, vareetu izprashnjaat vinju - jauks skukjis.

Atbildēt