Ogu tvaicēšana
« previous entry | next entry »
Jun. 4., 2009 | 08:44 pm
posted by: zii in pajautaa
Varbūt kāda saimnieciska dvēsele zina - kur var iegādāties sulu tvaicējamo katlu? Ja man ir parastais tvaicējamais katls, varbūt no tā ir iespējams "izveidot" arī sulu tvaicējamo katlu?
Otrs - sulu uzglabāšanas metode (pēc iespējas ilgākam termiņam). Es zinu metodi, kad karstu sulu salej stikla burkās, vāks virsū un pagrabā. Vai ir arī kāda sulas apstrādes metode, kur sulas varētu liet, piemēram, aizskrūvējamās plastmasas pudelēs? Ko sula zaudē, ja, piemēram, es to uzglabāju saldētavā?
Otrs - sulu uzglabāšanas metode (pēc iespējas ilgākam termiņam). Es zinu metodi, kad karstu sulu salej stikla burkās, vāks virsū un pagrabā. Vai ir arī kāda sulas apstrādes metode, kur sulas varētu liet, piemēram, aizskrūvējamās plastmasas pudelēs? Ko sula zaudē, ja, piemēram, es to uzglabāju saldētavā?
from: _alex
date: Jun. 5., 2009 - 01:12 am
#
Plastmasas var glabāt, ja viņas ir tīras un sula nav ļoti skāba, skāba sula 'saēdīs' PET pudeli un iemaisīsies sulā, dzerta tāda sula ir.. garša it kā nemainās, bet psiholoģiskais faktors :)
Atbildēt | Diskusija
from: zii
date: Jun. 5., 2009 - 10:04 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais