pajautaa

Ogu tvaicēšana

« previous entry | next entry »
Jun. 4., 2009 | 08:44 pm
posted by: zii in pajautaa

Varbūt kāda saimnieciska dvēsele zina - kur var iegādāties sulu tvaicējamo katlu? Ja man ir parastais tvaicējamais katls, varbūt no tā ir iespējams "izveidot" arī sulu tvaicējamo katlu?

Otrs - sulu uzglabāšanas metode (pēc iespējas ilgākam termiņam). Es zinu metodi, kad karstu sulu salej stikla burkās, vāks virsū un pagrabā. Vai ir arī kāda sulas apstrādes metode, kur sulas varētu liet, piemēram, aizskrūvējamās plastmasas pudelēs? Ko sula zaudē, ja, piemēram, es to uzglabāju saldētavā?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

from: [info]1234
date: Jun. 4., 2009 - 11:14 pm
#

vislabākās ir stirpo dzērienu- šņabja, ruma, viskija, brendija, konjaka u.c. pudeles, jādzer un jākrāj pudeles visu gadu (vai pirms ogu sezonas liela balle jārīko). Tik jāuzmanās, lai pēc pudeles izdzeršanas korķītis tiek kārtīgi uzlikts atpakal.

Atbildēt | Iepriekšējais