pajautaa

ceļojuma / veselības apdrošināšana

« previous entry | next entry »
Jun. 2., 2009 | 06:48 pm
posted by: arc in pajautaa

ko pieredzējuši ceļotāji, kuriem ir iznācis saskarties ar apdrošināšanas gadījuma iestāšanos, ieteiktu kā normālu ceļojuma apdrošināšanu:
-) 1 nedēļai Eiropā (Portugālē)
-) ilgākam laikam Kanāda + ASV + dažādas civilizētības pakāpes Latīņamerika

mani pamatā interesē negaidīti saslimšanas gadījumi un ārsta izmaksu segšana (repatriēšana/transportēšana līdz normālai slimnīcai vajadzības gadījumā - tfu - tfu - tfu - arī noderētu). paaugstināta riska sporta nodarbības nav plānotas. ja ieplānosies, tad uz to brīdi piedrošināsies klāt kaut vai World Nomados, kas sedz visu iespējamo, bet par nepievilcīgu summu.

Baltu nepiedāvāt, uz to polisi man Argentīnā nicīgi paskatījās, izsniedza čeku un teica, lai ņemos pats. mani interesē variants, ka pakalpojuma sniedzējs savus rēķinus ar apdrošināšanas sabiedrību pa tiešo kārto, bez manas finansiālās iesaistes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

imagine

from: [info]minchux
date: Jun. 2., 2009 - 10:02 pm
#

Ja tu būtu parādījis RSA polisi(Baltas mamma), drošvien ka cilvēki kustētos ātrāk un naudu neprasītu.. :D tāpat kā cilvēki tiek mazliet pasūtīti ar Seesam polisēm tai pašā Somijā, jo tur nekur nav minēts, ka patiesībā Pohjola ir vien tas pats riska nesējs.
Nu jā, ja gribi lai sirds mierīgāka drošvien jāiesaka izvēlēties apdrošinātāji, kuri LV strādā ar oriģinālo vārdu. Redz, ERGO kā Vācu kantori Nīderlandē cilvēkam atpazina - varbūt tā arī izvēlēties - pēc vārds. Muļķīgs varētu šķist mans ieteikums, tomēr - ārzemju apdrošinātāji savas meitas kantorus neizvietotu LV, ja nebūtu gatavi segt ar savu riska kapitālu.
īsāk sakot ERGO, IF.
Bet zinu, ka Seesams ir pretimnākošs ar čeku iesniegšanu, pretim daudz nerunā.

Atbildēt