jautājums par praksi

« previous entry | next entry »
Jun. 2., 2009 | 11:57 am
posted by: suns_acii in pajautaa

Laba diena!

Vairākkārt esmu manījis, ka šeit daudzi meklē kādu darba vietu vai arī cenšas būt ļoti labi un pūkaini, taču lielumliela atsaucība nav manāma vai arī tā ir negatīva.

Vēlējos vaicāt vai ir kāds cilvēks, kurš vēlētos apmācīt praktikantu sabiedrisko attiecību vai (interneta) mārketinga jomā. Zinu, ka ir daudzi cilvēki, kas paši gājuši uz prakses vietām un cīnījušies un pie sevis nosolījušies, ka nākotnē palīdzēs citiem. (līdzīga situācija ir starp stopētājiem un tiem, kuri ņem stopētājus)...šoreiz gan runa ir par karjeras un pieredzes maršrutu.

Ātri mācos, ļoti vēlos uzklausīt šīs nozares speciālistu viedokļus, pieredzi. (tips&hints)
Ļoti labi runāju angļu valodā, taču diemžēl diezgan slikti zinu krievu valodu, tāpēc mērķēju uz kādu starptautisku uzņēmumu, bet ne tikai!

Ļaunu vārdu teicējiem - nesirgstu ar lielummāniju, bet uzskatu, ka mācoties no labākajiem var attīstīt savu prātu un noderēt ar savām zināšanām un darbiem.

Ja kāds meklē apmācāmo/praktikantu/topošo nozares pārstāvi jūlija vai augusta mēnesī, tad labprāt aizietu uz interviju, aizsūtītu CV un neaizmirstu arī par motivācijas vēstuli.

p.s. Šo es neliku kopienā "darbs" vai "bezdarbs", jo šeit ir vairāk cilvēku. Neviens taču nevēlas, lai ieraksti dublētos, vai ne?

Vēlies mani iepriecināt ar prakses vietu vai sarūgtināt par sliktu "pīārošanu" - atmet savu vēstījumu uz medium.is.message{et]gmail.com

Saulaini pateicos!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Edgars

from: [info]daysleeper
date: Jun. 2., 2009 - 12:00 pm
#

ja vēl nav mēģināts, tad ieteiktu sākt ar šo resursu:
http://www.prakse.lv/index.php

Atbildēt | Diskusija


Mirkli, tu esi skaists!  Jel kavējies!

from: [info]maruta
date: Jun. 2., 2009 - 02:23 pm
#

garām

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]suns_acii
date: Jun. 2., 2009 - 06:22 pm
#

:) tiek novērots šis resurss nemitīgi

Atbildēt | Iepriekšējais


Illumine

from: [info]illumine
date: Jun. 2., 2009 - 07:37 pm
#

Kad man savulaik vajadzēja praksi, drusku citā jomā gan, es izsūtīju ap 50 resume/motivācijas vēstulēm. Arī tādiem, par kuriem bija dzirdēts, ka viņi neko nemeklē/viņiem neko nevajag. No tiem 50 kādi 20 arī piezvanīja un aicināja uz intervijām. Prakses vieta tikai veiksmīgi atrasta un vēlāk, jau atgriežoties no Erasmus, sāku tur strādāt full time. Strādāju aizvien :) Tāpēc ir noteikti vērts mēģināt pašam, sūtīt & meklēt.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]1234
date: Jun. 5., 2009 - 11:33 pm
#

Noteikti mēģini, jo bezmaksas darba spēku visi novērtē, sūti droši piedāvājumus, pirmkārt, uz,tavuprāt, labākajām vietām, pēc tam arī uz visām parējām.

Senos laikos studiju biedri labi atsaucās par DDB Porter Novelli un Valsts prezidenta kanceleju (Vairas laikā).

Atbildēt | Iepriekšējais