pajautaa

Veterinārā klīnika

« previous entry | next entry »
Maijs. 17., 2009 | 11:06 am
posted by: _serpentine_ in pajautaa

Labrīt! Varbūt varat ieteikt labu klīniku sunim, kuram tā domāt, būtu nepieciešams veikt arī operāciju. Siguldā, Cēsīs vai Priekuļos (drīkst arī rajonos..) + vēlams tādas vietas, kas būtu pieejamas arī brīvdienās (t.i.- šodien)
Jau iepriekš- paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: [info]skrejuma
date: Maijs. 17., 2009 - 11:25 am
#

Cēsīs dr Broks - 2 91 44 290 svētdienā atbrauca arī pie mums uz laukiem, atsaucīgs, ļoti saprotošs var visu sarunāt, operēja mūsu kaķi, kaķis dzīvs, bet atkal slims ar to pašu kaiti.
Cēsīs esot vēl viens, bet to es nezinu.
Priekuļu ārste vismaz pa telefonu izklausījās pēc pēdējās kretīnes manā gadījumā, pie viņas nevedu kaut arī tuvāk + nebija sarunājama brīvdienās, bija dusmīga par šo jautājumu pat toreiz.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]siimors
date: Maijs. 17., 2009 - 11:54 am
#

Priekuļu ārste tikai izklausās pēc maitas. Īstenībā tieši viņa, pēc manas pieredzes, ir īstā, kurai zvanīt brīvdienā - vajag tikai izstāstīt, ka lieta tiešām nopietna un atvainoties par traucējumu - galu galā viņai arī pienākas kāda brīva diena no griešanas, špricēšanas un cirpšanas.
Nja, manu veco runci sadakterēja vienā rāvienā - 6dienā :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]skrejuma
date: Maijs. 17., 2009 - 12:15 pm
#

Jā, gan jau atkarīgs no gadījuma.
Man vienkārši šķiet, ka jābūt diezgan aprobežotam, lai nespētu saprast to modeli: "vecvecāki īstos laukos, nesterilizēta kaķene, laukos kaķus neārstē, rūp tikai sestdienu ciemiņiem". Man liktos, ka, strādājot Priekuļos, būtu jau kaut kam bijis jāpielec. Bet nu varbūt, ka zinoša savā lietā, protams, to es nezinu.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]digna
date: Maijs. 17., 2009 - 04:09 pm
#

Diemžēl neatceros uzvārdu (Broks gan nē, tante bija),
bet pirms gadiem nezincik viņa bija vetaptiekā un pieņēma pie Gaujas, nū, ~Valdemāra/Pļavas stūris, ja pareizi ielu nosaukumus atceros. Varbūr kāds nojuš, par kuru tanti es te migliani runāju un var pasacīt viņas uzvārdu. Viņai bīja diezgan īsi mati, ja tas ko dod.
Un viņa bija ļoti atsaucīga, brauca arī pa naktīm, likās, ka, lai glābtu dzīvnieku, viņa dara visu iespējamo. Un normāli, iejūtīgi un laipni runāja ar mums (vismaz klātienē), ne tā kā dažreiz gadās.

Atbildēt