pajautaa

Gaļa

« previous entry | next entry »
Maijs. 16., 2009 | 06:01 pm
posted by: pitonchiks in pajautaa

Domāju iemarinēt vistas šašliku greipfrūta un laima sulā. kas no tā varētu sanākt?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

raivis_purins

from: [info]raivis_purins
date: Maijs. 16., 2009 - 08:30 pm
#

marinēta gaļa?
Bet to jau pēc endoskopijas pateiks!

Atbildēt


Mazs Zvērs

from: [info]violets_t
date: Maijs. 16., 2009 - 11:30 pm
#

ja pieliek vēl citas garšveilas klāt, tad sanāktu tīri ok.

Atbildēt


only after dark

from: [info]tvarj
date: Maijs. 17., 2009 - 12:15 am
#

pieliec veel majoneezi, es taa ljoti biezhi vistu spaarnu marineeju - majoneezee un apelsiinu sulaa. ir baigi ok ;)

Atbildēt


_alex

from: [info]_alex
date: Maijs. 17., 2009 - 12:35 am
#

Ja paša spiestā apisīna sulā tad jā.

Ja pirktā - tad tā ir tīra pokazuha no kuras nekādas jēgas nav, jo destilācijas procesā visi vajadzīgie fermenti, kas iekožas un daļēji apgremo gaļu tiek nahrenizēti :)

Atbildēt


Šugā faiv

from: [info]morraa
date: Maijs. 17., 2009 - 05:20 am
#

Buus tiiri labi, bet labaak neliec klaat greipfruuta sulu, bet lieto pashzispiesto laimu un kaadu nesmirdiigu etikji + nedaudz garshvielas.

Atbildēt