pajautā! - Gaļa
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
[raivis_purins]
[
#
]
[violets_t]
[
#
]
[tvarj]
[
#
]
[_alex]
[
#
]
[morraa]
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
Gaļa
« previous entry
|
next entry »
Maijs. 16., 2009 | 06:01 pm
posted by:
pitonchiks
in
pajautaa
Domāju iemarinēt vistas šašliku greipfrūta un laima sulā. kas no tā varētu sanākt?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {5}
from:
raivis_purins
date:
Maijs. 16., 2009 - 08:30 pm
#
marinēta gaļa?
Bet to jau pēc endoskopijas pateiks!
Atbildēt
from:
violets_t
date:
Maijs. 16., 2009 - 11:30 pm
#
ja pieliek vēl citas garšveilas klāt, tad sanāktu tīri ok.
Atbildēt
from:
tvarj
date:
Maijs. 17., 2009 - 12:15 am
#
pieliec veel majoneezi, es taa ljoti biezhi vistu spaarnu marineeju - majoneezee un apelsiinu sulaa. ir baigi ok ;)
Atbildēt
from:
_alex
date:
Maijs. 17., 2009 - 12:35 am
#
Ja paša spiestā apisīna sulā tad jā.
Ja pirktā - tad tā ir tīra pokazuha no kuras nekādas jēgas nav, jo destilācijas procesā visi vajadzīgie fermenti, kas iekožas un daļēji apgremo gaļu tiek nahrenizēti :)
Atbildēt
from:
morraa
date:
Maijs. 17., 2009 - 05:20 am
#
Buus tiiri labi, bet labaak neliec klaat greipfruuta sulu, bet lieto pashzispiesto laimu un kaadu nesmirdiigu etikji + nedaudz garshvielas.
Atbildēt
from: raivis_purins
date: Maijs. 16., 2009 - 08:30 pm
#
Bet to jau pēc endoskopijas pateiks!
Atbildēt
from: violets_t
date: Maijs. 16., 2009 - 11:30 pm
#
Atbildēt
from: tvarj
date: Maijs. 17., 2009 - 12:15 am
#
Atbildēt
from: _alex
date: Maijs. 17., 2009 - 12:35 am
#
Ja pirktā - tad tā ir tīra pokazuha no kuras nekādas jēgas nav, jo destilācijas procesā visi vajadzīgie fermenti, kas iekožas un daļēji apgremo gaļu tiek nahrenizēti :)
Atbildēt
from: morraa
date: Maijs. 17., 2009 - 05:20 am
#
Atbildēt