Vēl pakomentēšu. Es arī sākumā (gan saldētu) ņēmu reizi nedēļā pa pāris gabaliem - graizīju, vārīju, malu... Mēneša laikā pieriebās, pārāk liela ņemšanās, daudz laika vajag. Sāku vien sagatavot un sasaldēt lielākas porcijas - laiku aizņem tik pat, bet jānodarbojas daaauuudz retāk. Man vismaz ar mazo ikdienā pat dārzeņu vārīšanai laiku atrast grūti, tas gan veicina pāriešanu uz kopējo katlu un kopējais katls ar` kļūst veselīgāks :D
aj, es šitā ar ķirbja biezeni izdarījos - savārīju pusķirbi, sablenderēju, sadalīju pa porcijām un saldētavā. Tā ar darīšu - ņemšu veselu, sagatavošu un sasaldēšu.
from:
ninona
date: Maijs. 6., 2009 - 05:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
oblica
date: Maijs. 6., 2009 - 05:25 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais