par kūkām
« previous entry | next entry »
Mar. 16., 2009 | 11:01 am
posted by: liene in pajautaa
1. kā panākt to, lai biskvīts (recepte ar tām nenormāli putotajām olām) pēc izņemšanas no cepeškrāsns nesaplaktu pankūkā?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?
2. varbūt kāds šeit zin recepti šokolādes tortei. uzvedinošās detaļas - bija jācep daudz, daudz plānas kārtiņas ar tādu kā šokolādīgu cepumu bez cukura un jāsmērē pa vidu krēms kaut kāds, pēc tam jātur ledusskapī kādu diennakti, un tikai tad varēja ēst. enī aidias?
from: missalise
date: Mar. 16., 2009 - 11:52 am
#
Mēs ar mammu gan cepām parastos biskvītus - ar olgām, cukuru un miltiem. Un tad, kad sanāca pilnībā ievērot šos nosacījumus, mums nekas nesaplaka - kādas bija sākumā, tādas arī palika. Bet, cik es atceros, mēs arī vēl mazliet vairāk miltus likām - laikam par vienu karoti vairāk, nekā receptē bija paredzēts - tipa - piecas olas, piecas karotes cukura un sešas karotes miltu. Kaut kā tā.
Atbildēt | Diskusija
from: liene
date: Mar. 16., 2009 - 11:55 am
#
ai, būs man vēl jāeksperimentē :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: missalise
date: Mar. 16., 2009 - 01:49 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: liene
date: Mar. 16., 2009 - 01:50 pm
#
ar to malkas krāsni vispār atgādināji man manas dziļās bērnības vasaras... :)
Atbildēt | Iepriekšējais