pajautaa

« previous entry | next entry »
Mar. 3., 2009 | 01:32 pm
posted by: ieva in pajautaa

kā diez lai noglazē kafijas pupiņas ar brangu kārtu šokolādes?

process ir skaidrs līdz šokolādes izkausēšanas momentam, bet kā lai dabūn nevis pupiņas iekšā šokolādes blāķī, bet gan šokolādi kā glazūru katrai pupiņai? vai tas maz ir izdarāms mājas apstākļos?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {17}

tante

from: [info]tante
date: Mar. 3., 2009 - 01:42 pm
#

ar šauru pinceti paņem pupiņu un iemērc šokolādē.. noliec malā atdzist - pēc tam `paņem savādākā rakursā un atkal iemērc.:)

Atbildēt | Diskusija


.

from: [info]kaplacis
date: Mar. 3., 2009 - 01:52 pm
#

pavāram noteikti pēc tam šausmās sažņaudzās sirds, kad kāds paņem sauju uzreiz un ieber mutē :D

Atbildēt | Iepriekšējais


ieva

from: [info]ieva
date: Mar. 3., 2009 - 02:40 pm
#

vot vot, man bija doma savērt viņas uz diega pavedieniem un tad mērcēt tādās desiņās :) bet nu nav pārliecības, ka pupiņas izturēs adatas iejaukšanos vi;nu iekšējā kārtībā.

Atbildēt | Iepriekšējais