pajautaa

Skaņu Pults

« previous entry | next entry »
Jan. 13., 2009 | 02:44 pm
posted by: bez_sakars in pajautaa

Kāds var ieteikt labu audio mikseri/pulti/skaņu karti pie kuras slēgt klāt instrumentus un rakstīties uz pc mājas apstākļos?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

barvins

from: [info]barvins
date: Jan. 16., 2009 - 06:01 pm
#

Jā, toreiz man bija problēmas labi ierakstīt akustisko ģitāru - rakstīju caur mikrofonu, jo prasījās dzīvāku skaņu, tāpēc fonā ir dzirdama gan datora ventilatoru rūkoņa, gan bērna ņaudēšana, un mikrofons jau arī nebija nekāda debesu dāvana. Tagad vismaz esmu tā iekārtojies, ka datori atrodas citā istabā, nekā ekrāns, klaviatūra un mikrofons, līdz ar to liela daļa trokšņu atkrīt.

Dziedāt es nemāku, grupā nespēlēju, dažreiz padžemoju kopā ar bračku, bet lielākoties spēlējos ar mūzikas instrumentiem pats savā nodabā, lai nomierinātu nervus. Ja tev ir interese, vēl daži veci mani gabali ir sameklējami draugiem.lv mūzikas sadaļā meklējot "barvins". Ja tev rodas vēlme kādreiz pamēģināt kaut ko paspēlēt kopā, es labprāt padžemotu.

E-MU 0404 pie laptopa nepieslēgsi - tā karte ir uz PCI slota, t.i., iespraužama normāla datora mātesplatē, bet laptopos tādu slotu vienkārši nav. Laptopiem mēdz būt mini-pci sloti, kas ir tas pats PCI, tikai ar mazākiem kontaktiņiem, bet tas tev tāpat nederēs, pat ja atrastu pārejnieku no mini uz lielo PCI, jo tā skaņu karte ir domāta tā, lai atrastos datora iekšpusē - tai visās malās rēgojas nenosegti kontakti, kuros labāk pirkstus nebāzt.
Ja taisies lietot ar laptopu, tad tev vajag karti, ko pieslēdz caur USB (vai firewire, ja laptops to atbalsta).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


bez_sakars

from: [info]bez_sakars
date: Jan. 16., 2009 - 06:56 pm
#

No tā es arī baidījos, ka nevarēs pieslēgt pie laptopa. Bet nu tas nenozīmē, ka neatradīsies kāda līdzvērtīga usb skaņu karte vai ne?
Pačekošu kāds viņiem tur piedāvājums.
Jā, klausos draugos tavus garadarbus un fanoju par 11., 13. un 14. gabaliem. Un akceptēšu tavu piedāvājumu paspēlēt kopā, well, tad kad būšu latvidžā (tuvākais trips būs aprīlī, ta ka varam kaut ko sabīdīt).
Un turpmāk varam komunicēt draugos, vai vēl labāk skaipā, protams, ja esi iekš tā atrodams...

Atbildēt | Iepriekšējais