glazūras

« previous entry | next entry »
Dec. 23., 2008 | 02:45 pm
posted by: b_bumbuls in pajautaa

Čau!

Kāds piparkūku cepējs-dekorētājs varbūt var padalīties, kā var tikt pie cukura glazūras zaļā krāsā. Vienīgais, ko varu iedomāties ir spināti, bet kaut kā šķiet, ka nederēs.

Paldies.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Meistars

from: [info]slepkava
date: Dec. 23., 2008 - 02:47 pm
#

pārtikas krāsvielas?

Atbildēt | Diskusija


from: [info]b_bumbuls
date: Dec. 23., 2008 - 03:27 pm
#

kur tādas dabūt var?

Atbildēt | Iepriekšējais


andalusia

from: [info]andalusia
date: Dec. 23., 2008 - 02:59 pm
#

briljantzaļais

Atbildēt | Diskusija


from: [info]b_bumbuls
date: Dec. 23., 2008 - 03:26 pm
#

Jā, jā. iekšas ar pie reizes iztīrīs.

Atbildēt | Iepriekšējais


jauna un kaislīga

from: [info]nrk
date: Dec. 23., 2008 - 03:02 pm
#

piparmētru sīrups vai kkas tml?

Atbildēt


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 23., 2008 - 03:07 pm
#

spinātu lapas pavāra nelielā ūdens daudzumā, tad to ūdeni pa pilieniem pievieno kā krāsvielu. Tā kā pati glazūra ir ļoti salda no cukura daudzuma tajā, tad tā "noēd" visas pārējās garšas ;) vnk no spinātiem sanāk visspilgtākais zaļais tonis.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]b_bumbuls
date: Dec. 23., 2008 - 03:26 pm
#

a cik daudz to lapu vajag?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 23., 2008 - 03:36 pm
#

skatoties cik daudz tev to glazūru vajag :) ar kādu sauju parasti pilnībā pietiek.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]b_bumbuls
date: Dec. 23., 2008 - 03:36 pm
#

pa-tei-cos (:

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lepele
date: Dec. 23., 2008 - 03:18 pm
#

slavens zaļās krāsas "producents" ir pistāciju rieksti - bet ne jau tie, apsālītie, grauzdētie, bet dabīgi žāvētie. var dabūt Gemosā. reizēm;)P smuki zaļā krāsā - ja jau izlobīti

Atbildēt | Diskusija


from: [info]b_bumbuls
date: Dec. 23., 2008 - 03:27 pm
#

tas ir tā, ka vajag tagad un tulīt. līdz gemosam slinkums. bet paldies, ņemšu vērā nākamreiz. :)

Atbildēt | Iepriekšējais