Latviešu nacionālie ēdieni
« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa
Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
.
from:
uunda
date: Dec. 4., 2008 - 05:10 pm
#
P.S. Ieteikums- ņemt nevis auzu pārslas, bet k-kādu muslveidīgo, kur arī citādas sēkliņas pieliktas.
Vēl man bija rupjmaizes kārtojums. Garšīgi, bet problēma ārzemēs pietiekami tumšu (rudzu) maizi atrast.
Atbildēt | Diskusija
Re: .
from:
ely
date: Dec. 4., 2008 - 05:12 pm
#
Par to rudzu maizi piekrītu, tāpēc maizes zupa vai rupjmaizes kārtojums uzreiz atkrita.
Atbildēt | Iepriekšējais