pajautaa

Latviešu nacionālie ēdieni

« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa

Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {33}

from: [info]8
date: Dec. 4., 2008 - 08:16 am
#

kartupelji ar siljkji un biezpienu+krejumu (galvenais, ka garshigi) :)

Atbildēt | Diskusija


ely

from: [info]ely
date: Dec. 4., 2008 - 05:11 pm
#

Siļķi neesmu šeit manījusi un biezpiens/skābs krējums par dārgām naudiņām jāpēr krievu veikalā. Ja degustētāju krietns bariņš, tad ar naudām joki mazi.

Atbildēt | Iepriekšējais