Latviešu nacionālie ēdieni
« previous entry | next entry »
Dec. 3., 2008 | 09:15 pm
posted by: ely in pajautaa
Labs vakars!
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
Šobrīd pelēkās šūniņas nodarbina jautājums par to, kas būtu ātri/vienkārši pagatavojams latviešu nacionālais ēdiens un ko nebūt ne ar kulināres dotībām apveltīta persona varētu uzmeistarot, respektīvi, nesabojājot poduktus, nenoindējot citus un nesabojājot iespaidu par latviešu virtuvi. Nekas nenāk prātā. varbūt kāds var padalīties iepriekš pārbaudītā/ labi novērtētā receptē? Ar uzsvaru uz vienkāršību un laika taupīšanu! :)
from: nenoteiksme
date: Dec. 3., 2008 - 11:25 pm
#
īpaši iesaku zirņu kotletes. tas, vai garšos, ir tīri subjektīvi [mhm, nebiju sajūsmā], bet nacionālais ir. :)
Atbildēt | Diskusija
from: ely
date: Dec. 3., 2008 - 11:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: nenoteiksme
date: Dec. 3., 2008 - 11:29 pm
#
veikalbodēs netirgo? tie šķeltie vai kādi tur. zirņi paliek zirņi, manuprāt. :)
Atbildēt | Iepriekšējais