pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2008 | 09:44 pm
music: enter shikari
posted by: sailenc in pajautaa

Ko jūs ieteiktu likt suši?
lasis un garneles jau ir izmēģinātas.
Padalieties savās receptēs, lūdzu vai arī iesakiet kādu mājas lapu, kur var smelties iedvesmu.. :)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {18}

from: [info]recepte
date: Dec. 2., 2008 - 09:47 pm
#

doktordesu

Atbildēt


Halina

from: [info]halina
date: Dec. 2., 2008 - 09:57 pm
#

es taisīju ar philadelfia+avokado va igurķis+lasis
Esmu to pašu darījusi arī ar marinētām mīdijām.

principā apstājos pie philadelfia kombinācijām.

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Dec. 2., 2008 - 10:07 pm
#

Jā, filadelfija + avokado + lasis.. ir kewl.. filadelfijas vietaa var klasisko dzintaru, vispaa njamma.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kangaroo
date: Dec. 2., 2008 - 10:08 pm
#

Var nevis klasisko, bet ar lasi- garšas paspilgtināšanai.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nīna

from: [info]niina
date: Dec. 2., 2008 - 09:59 pm
#

klāt tām pašām garnelēm var pielikt citrona vai greipfrūta gabaliņus. vai tikai sušī ar augļiem.
taisa arī ar omleti, bet man ar olu īsti negaršo.

Atbildēt


from: [info]kangaroo
date: Dec. 2., 2008 - 10:05 pm
#

gurķis + Kalles pasta

Turpat klāt var arī mazsālīto lasi vai foreli.

Atbildēt


from: [info]valium
date: Dec. 2., 2008 - 10:10 pm
#

ir taisīti daudz un dažādi, ganm ar lasi, gan ikriem, gan garnelēm utt, bet visgaršīgākie sanāk, ja ielik gurķi un avokado:) vienkārši un garšīgi

Atbildēt | Diskusija


from: [info]valium
date: Dec. 2., 2008 - 10:10 pm
#

kā arī var pielikt filadelfijas sieru

Atbildēt | Iepriekšējais


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 2., 2008 - 10:16 pm
#

esmu izmēģinājusi ļoooooti daudz ko. Labākās variācijas:
Lasis+dzintara svaigais siers+gurķis+vēžu astītes
krabju nūjiņa+garneles+avokado+svaigais siers
k/k skumbrija(tā, kas ar sieru)+omlete(divas sakultas olas ar ēdamkaroti teriyaki mērces)+paprika
lasis+omlete+gurķis+krabju nūjiņas+svaigais siers+jūras zaķa ikri
cepta siļķe želejā+omlete+svaigais siers+paprika

Atbildēt | Diskusija


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 2., 2008 - 10:21 pm
#

aizmirsu vēl dažus:
kūpināta kalmāra fileja+svaigais siers+gurķis+krabju nūjiņa
nēģis želejā+omlete+avokado+gurķis

Atbildēt | Iepriekšējais


anna

from: [info]sailenc
date: Dec. 2., 2008 - 10:22 pm
#

kas ir tā par mērci - teriyaki?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 2., 2008 - 10:24 pm
#

visos rimi - vai nu paciņā vai pudelītē, pie austrumu ēdienu nodaļas

Atbildēt | Iepriekšējais


noncompliant

from: [info]keikoo
date: Dec. 2., 2008 - 10:27 pm
#

tjip šitāda, tikai galvenais ņemt to, kas biezāka pēc konsistences - http://www.kikkoman.co.uk/range/images/marinade-lg.jpg

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]
date: Dec. 2., 2008 - 10:19 pm
#

iesaku ar pamēģināt nevis klasiskās krabju nūjiņas, bet baltā krabja (snow crab)- parastās vair svispār negribēsi redzēt! :)

Atbildēt


‮‮

from: [info]laboratorija
date: Dec. 2., 2008 - 10:31 pm
#

Vēl var kabaci likt iekšā. Nomizo, sagriež tādās pirksta garuma strēmelītēs, pasautē nedaudz uz pannas pāris pilienos olīveļļas. Tikai tik, lai paliek mīksts un iegūst tādu nedaudz sēņainu aromātu. Pēc tam atdzesē un krāmē iekšā ar pārējām sastāvdaļām pēc izvēles.

Atbildēt | Diskusija


only after dark

from: [info]tvarj
date: Dec. 2., 2008 - 10:46 pm
#

shitais buus jaapameegjina... :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Dec. 2., 2008 - 11:53 pm
#

Sautētus kāpostus ;-)

Atbildēt


marikena

from: [info]marikena
date: Dec. 3., 2008 - 12:55 am
#

svaigu tunci. iekš sky ir manīts.

Atbildēt