par sīpoliem
« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2008 | 05:48 pm
posted by: stihija in pajautaa
Tīri cilvēcīga interese, vai zemākredzamajai atbildei ir kāds zinātnisks izskaidrojums, vienkārši saprotamā valodā?
Nestrīdos, ka var jau būt, ka tā aŗi ir. Bet iemeslu gribētos zināt.
Nestrīdos, ka var jau būt, ka tā aŗi ir. Bet iemeslu gribētos zināt.
from: degeneralis
date: Nov. 12., 2008 - 05:53 pm
#
http://www.wikihow.com/Chop-Onions-with
Absorb the gas in water.
Cut the onion under water;
Cut the onion near running water or a cloud of steam (from a kettle or pan of water);
Chew bread or gum (to produce saliva in your mouth);
Viena no metodēm it kā tāda ir. Paskaidrojums arī atrodams augšminētā mājas lapā.
Atbildēt | Diskusija
from: eermaniitis
date: Nov. 12., 2008 - 08:29 pm
#
ja tā ir problēma, iemet uz 10 minūtēm pirms griešanas sīpolu saldētavā
jo zemāka tempratūra, jo mazāk tās sulas izgaros gaisā
Atbildēt | Iepriekšējais
from: stihija
date: Nov. 13., 2008 - 10:23 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais