par sīpoliem

« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2008 | 05:48 pm
posted by: stihija in pajautaa

Tīri cilvēcīga interese, vai zemākredzamajai atbildei ir kāds zinātnisks izskaidrojums, vienkārši saprotamā valodā?
Nestrīdos, ka var jau būt, ka tā aŗi ir. Bet iemeslu gribētos zināt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Andris

from: [info]degeneralis
date: Nov. 12., 2008 - 05:53 pm
#

Vismaz kaut kādu izskaidrojumu atradu šeit:
http://www.wikihow.com/Chop-Onions-without-Tears

Absorb the gas in water.
Cut the onion under water;
Cut the onion near running water or a cloud of steam (from a kettle or pan of water);
Chew bread or gum (to produce saliva in your mouth);

Viena no metodēm it kā tāda ir. Paskaidrojums arī atrodams augšminētā mājas lapā.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Nov. 12., 2008 - 08:29 pm
#

ko nu mocās

ja tā ir problēma, iemet uz 10 minūtēm pirms griešanas sīpolu saldētavā

jo zemāka tempratūra, jo mazāk tās sulas izgaros gaisā

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]stihija
date: Nov. 13., 2008 - 10:23 am
#

nu puslīdz skaidrāks kļuva... :) paldies

Atbildēt | Iepriekšējais