pajautaa

Candy veļas mašīnas

« previous entry | next entry »
Okt. 26., 2008 | 03:27 pm
posted by: daysleeper in pajautaa

jauna vannas istaba, jauna veļas mašīna. Vajadzētu iegādties jaunu veļas mašīnu un tādēļ lūkoju, ko plašājā sortimentā iegādāties - viens variants ir Candy veļas mašīna - vai ir kādam pieredze ar to? varbūt ir kāds superlabs modelis līdz 40cm dziļumā, ietilpīgs un cenā līdz 300 Ls?? būtu varen pateicīgs par atsauksmēm, komentāriem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Ervīns

from: [info]freakart
date: Okt. 26., 2008 - 06:52 pm
#

CANDY - NOT! nez gan ik laba tehnika ir no itālijas. bet man nepatīk viņu izplatītāji :)

Atbildēt


smille

from: [info]smille
date: Okt. 26., 2008 - 08:30 pm
#

(1) Ja vajaga šauru un obligāti no priekšas ielādējamu - cik esmu skatījusies LV, Candy ir vieslielākā izvēle. Man pašai šobrīd ir 2001. gadā pirkta šaurā Candy - strādā vēl aizvien tīri labi, tikai ne pārāk labi izspiež ūdeni. Es tagad skatos uz Candy v-mašīna + žāvētājs (http://pta.lv/lv/preces/wash_6/velasm_ar_zavetaju/179017.html)

(2) Ja svarīgs ir šaurums un cena, tad var skatīties no augšas ielādējamās - tās ir lētākas.

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Okt. 27., 2008 - 08:48 am
#

apzināju cilvēkus par to žāvētāju - labāk esot pirkt spēcīgāku centrifūgu un žāvētāju neņemt - viedokļi, protams, dažādi - bet sakot, ka elektrību rijot un rezultāts neesot tas pats labākais.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Okt. 27., 2008 - 11:07 am
#

Par tiem žāvētājiem pieredze tieši ar Candy vai vienkārši ar veļmašinas-žāvētāja apvienojumu? Par to, ka elektrību rij vairāk - to es saprotu, jo kautkā tač tas karstais gaiss ir jāuzkarsē un jāpūš (analoģija ar fēniem, kas arī daudz rij), bet ja pie tā vēl rezultāta nav, tad gan nekāda labuma. Es ar žāvētājiem esmu saskārusies tikai kā atsevišķām kastēm un no tiem ārā nāca sausas un nesaburzītas drēbes (t.i. vnk super).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Okt. 27., 2008 - 11:15 am
#

vispārīgi par veļasmašīnām un žāvētājiem iepriekš runāju - cik apvaicāju draugus un mamma savas kolēģes izzināja. Tādēļ atteicos no žāvētāja. Parasti vienmēr atsevišķas kastes ar katrai savu funkciju parasti vienmēr ir labākas kā vienā kastē samestas. Atsevišķu žāvētājkasti nevaru iebāzt iekšā vannas istabā, savādāk varētu apdomāt :) varbūt nākotnē.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lepele
date: Okt. 27., 2008 - 08:13 am
#

tad jau Vernerā kādu no apskrāpētajām Zanussi

Atbildēt | Diskusija


Edgars

from: [info]daysleeper
date: Okt. 27., 2008 - 08:47 am
#

vajadzēs iemest aci kādu dienu vernerā - Salaspilī mums arī veikals, bet tur retāk pievedumi. Nopirku savulaik Vernerā ledusskapi, nu it kā labi viss. Varbūt mēģināt arī veļas mašīnu.

it kā runā, ka tās vernera mašīnas esot īstam Rietumu tirgum paredzētas, atbilstošāka kvalitāte, uz Austrumu tirgu sūtītās lietas tomēr ir mazāk izturīgas un kvalitatīvas - kādam ir apstiprinājums/noliegums šādām runām??

Atbildēt | Iepriekšējais