pajautaa

vista kā gan bei

« previous entry | next entry »
Aug. 10., 2008 | 07:30 pm
posted by: chica_bonita in pajautaa

sakiet, lūdzu, kā pagatavot vistas gaļas gabaliņus saldskābā mērcē līdzīgi kā gan bei?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Tepiķu Andrievs

from: [info]mazheks
date: Aug. 10., 2008 - 07:38 pm
#

visvienkāršākais, kā tp dabūt gatavu ir paņemt vistas fileju, sagriezt mazās šķēlītēs un uzlikt apcepties uz karstas karstas pannas pavisam nedaudz (lai vista nepaliek cieta un sausa), tad piegāž klāt parasto uncle ben's mērci saldskābo, kas veikalos pieejama un sacept kamēr karsts. piedevās rīsi un voilā. aizņems apmēram 20 min ar visu vistas filejas griešanu un rīsu vārīšanu

Atbildēt | Diskusija


...

from: [info]chica_bonita
date: Aug. 10., 2008 - 07:49 pm
#

man tomēr pašai to mērcīti gribās taisīt.
te laikam tīri nekas recepte - chinese pineapple chicken

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Aug. 10., 2008 - 07:55 pm
#

nu ja pashai - tad sagatavojies uz daudz dazhaadu garshvielu (piem. kukuruuzas milti, bruunais cukurs utt...) pagaadaashanu...

Atbildēt | Iepriekšējais


(neņemt vērā)

from: [info]anonims
date: Aug. 10., 2008 - 07:38 pm
#

1. nopērkam «gan bei» vistas gaļas gabaliņus bla bla bla..
2. ātri skrienam uz mājām, lai nepaspēj atdzist
3. pēc garšas atsildām mikroviļņu krāsniņā
4. pasniegt uz glauniem šķīvjiem

«kas var būt labāks par šo!»

Atbildēt | Diskusija


...

Re: (neņemt vērā)

from: [info]chica_bonita
date: Aug. 10., 2008 - 07:47 pm
#

;)
gribās pašai iemācīties, lai nav jāskrien un jāizmanto mikroviļņu krāsns :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mikstmiesis
date: Aug. 10., 2008 - 08:11 pm
#

[info]gardumi

Atbildēt


from: [info]amsterdama
date: Aug. 10., 2008 - 09:30 pm
#

sagriez gabaliņos vistas fileju, pārlej ar sojas mērci un atsāj uz pārdesmit minūtēm savilkties. pa to laiku pannā apcep sīpolus, burkānus, papriku un blanšētus tomātus. pievieno konservētus ananāsus un nedaudz pielej to šķidrumu. kamēr dārzeņu mērce sautējas uz atsevišķas pannas apcep vistas gabaliņus, pirms cepšanas tos apviļājot kartupeļu cietē. kad vista sacepta zeltīti brūna, pievieno to mērcei, drusciņ pasildi kopā un - voila, gatavs! var, protams, visam klāt vēl sarkano paprikas pulveri, sojas mērci gāzt, ja asāku taisa, vai arī vairāk ananāsu sīrupa, ja gribas saldāku.

Atbildēt