Aug. 10., 2008 | 09:30 pm
No:: amsterdama

sagriez gabaliņos vistas fileju, pārlej ar sojas mērci un atsāj uz pārdesmit minūtēm savilkties. pa to laiku pannā apcep sīpolus, burkānus, papriku un blanšētus tomātus. pievieno konservētus ananāsus un nedaudz pielej to šķidrumu. kamēr dārzeņu mērce sautējas uz atsevišķas pannas apcep vistas gabaliņus, pirms cepšanas tos apviļājot kartupeļu cietē. kad vista sacepta zeltīti brūna, pievieno to mērcei, drusciņ pasildi kopā un - voila, gatavs! var, protams, visam klāt vēl sarkano paprikas pulveri, sojas mērci gāzt, ja asāku taisa, vai arī vairāk ananāsu sīrupa, ja gribas saldāku.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: