pajautaa

Vajag printeri.

« previous entry | next entry »
Maijs. 23., 2008 | 08:02 pm
posted by: eyemsorry in pajautaa

Ir vajadzība pēc printera, bet absolūti neorintējos šajā jomā. Ja man nav pilnīgi nekādu īpašu prasību pret šo ierīci (vajag vienkārši, lai tas printē, nav pat vajadzības pēc krāsainā printera), es varu izvēlēties pirmo, kas iekrīt acīs? Daudzi gan ir izteikušies aptuveni šādi - ja pērc to mantu, tad ņem uzreiz lāzerprinteri, ne tintes. Viltība esot tā, ka retāk jāmaina kārtridži.

Varbūt ir kādi ieteikumi no personīgās pieredzes arī attiecībā uz preču zīmi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Maijs. 23., 2008 - 09:41 pm
#

Man bija HP 920 tintes printeris - ar oriģinālajiem kartridžiem kvalitāte ļoti laba, līdz brīdim, kad tie beidzas. viens kartridžs maksāja ap Ls 20. Nesu uzpildīt, par Ls 5. Smērēja. Atdevu omītei un tagad tas stāv bēniņos, jo viņai nebija vajadzības pēc drukāšanas par šādu cenu..
Pats nopirku Canon iPixma 1000, jo sievai daudz rakstu darbu, kurus vaig izdrukāt. Smērē pat ar oriģinālajiem kartridžiem, kaut nolietoti tikai 5 kartridži 2 gadu laikā. Vienu es zinu skaidri, ka Canon vairs nepirkšu.

Atbildēt | Diskusija


cugu

from: [info]daarta
date: Maijs. 23., 2008 - 09:48 pm
#

man ir canon mp600, kurš savukārt, šķiet, kārtridžus izmanto ne tikai drukāšanai, bet arī elpošanai un ēšanai, jo rij ik pa mēnesim lielo melno, kaut printēju izcili maz.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]anna
date: Maijs. 23., 2008 - 10:47 pm
#

gan mājās, gan darbā ir laba pieredze ar HP printeriem, gan tintes, gan lāzerniekiem.
Mājās, piemēram, jau gadus 7 ir HP Colorjet 710C, kas tik drukā un drukā un nebeidzas nost. Kārtridžs ~25 Ls, uzpildot 5 - 10 Ls. Tinti patērē maz. Nekad nav smērējis. Arī neviens no darba HP tinteniekiem/lāzerniekiem smērējis nav un problēmas nav bijušas.

Paskaties, kādas izmaksas vari atļauties - lāzernieks būs dārgāks, bet, piemēram, arī drukās nesalīdzināmi ātrāk. Ja jādrukā bieži, tad tam ir liela nozīme.

(* ja tomēr ņem krāsainu, tad labāk tādu, kam krāsas pildāmas atsevišķi
* ir vērts apsvērt, vai tomēr nevajag all in one - printeris, skaneris, kopētājs un varbūt fakss.)

Atbildēt | Diskusija


eyemsorry

from: [info]eyemsorry
date: Maijs. 23., 2008 - 11:40 pm
#

o. paldies jums liels! Paklejojot arī citur netā, nonācu pie secinājuma, ka tiešām jāizvēlas kāds HP lāzernieks. Ir jau neliels vilinājums pēc tā all in one varianta, bet vajadzības gan nav :P Tikai nesaprotami šķiet tas, kādēļ lētākais HP lāzerprinteris maksā gandrīz 2x vairāk, kā lētākā HP daudzfunkciju ierīce :/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krišs

from: [info]misame
date: Maijs. 24., 2008 - 08:34 pm
#

Pirms laiciņa iepirku HP LaserJet 1020 un viss kārtībā. Atšķirībā no tintēm, pulveris neizžūst un maksā mazāk.

Atbildēt | Iepriekšējais