rūgstošie/spirtotie
« previous entry | next entry »
Maijs. 20., 2008 | 09:46 pm
posted by: komeeta_naak in pajautaa
kāpēc, no bioloģijas viedokļa, neiesaka dzert rūgstošo alkoholu, kad ir izdurts kāds pīrsings or sth? jo tas raugs jau it kā tur ir nobeidzies un vairs neko diži saraudzēt nevar - cik man zināms.
un vēl - kāpēc nedrīkst jaukt rūgstošos un stipros spirtotos dzērienus?
un vēl - kāpēc nedrīkst jaukt rūgstošos un stipros spirtotos dzērienus?
from: panacea
date: Maijs. 20., 2008 - 11:31 pm
#
btw - tajā laboratorijā viņi pat to pārbaudīja uz šūnu kultūras liekot vīnu un nekādas komplikācijas neradās.
Atbildēt | Diskusija
from: komeeta_naak
date: Maijs. 20., 2008 - 11:39 pm
#
njā, jāpamēģina varbūt pamarinēt gaļu vīnā :D
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Maijs. 21., 2008 - 12:07 am
#
-
/mani "jaunieshi" shito izmeegjinaaja skolaa - colu vairs nelieto :D/
//ar viinu vai alu gan nav eksperimenteejushi :) (cik zinu)//
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: humanz
date: Maijs. 21., 2008 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais