« previous entry | next entry »
Aug. 3., 2005 | 08:34 am
posted by: esinja in pajautaa

Atklaajiet neko nesleepjot! Kaadi ir gardaakie pildiijumi, ko sabakaat plaanajaas pankuukaas? Varbuut, kaads zin, kaa iisti pagatavo tos banaanus ar shokolaadi? :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

anii

from: [info]anii
date: Aug. 3., 2005 - 08:51 am
#

tiiri ok esot ts "viirieshu zapte" plānajās pankuukaas. tip tur kur galja ar veelsazinko kopaa sajaukta, paprika utt

Atbildēt


from: [info]tumsiigaa
date: Aug. 3., 2005 - 10:41 am
#

izmeegjini visu! :) plaanajaa pankuukaas var likt visu kas nekustaas :) mn protams garsho ar galju... tas taa, kaa kuram peec gaumes :)

bet par banaaniem - izceptajaas pankuukaas iesainjo sagrieztus banaanus, var bish iekshaa shokolaades meerci... tad sasainjotajaam veel paari meerci, un var veel peec tam ielikt bish miroviljnju kraasnii vai cepeshkraasnii lai sasilst... vai arii ja kaartiigi sasinjotas, bish apcept veel uz pannas... (peec tam veel bish jaauzsilda, lai banaani garshiigaaki, taadi silti :D )nu variantu kaa taisiit ir bezgala... improvizee! :)

Atbildēt


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Aug. 3., 2005 - 01:03 pm
#

"Cebe Nussa" šokolādes krēmu vienkārši iemāzē iekšā un rullē kopā %-) Un klāt vēsu pienu uzdzert..... Vāks vienkārši, tik garšīgi...!!

Atbildēt


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Aug. 3., 2005 - 02:34 pm
#

maltā gaļa, kas apcepta kopā ar nomizotiem un sagrieztiem tomātiem, mazliet paprikas.. varbūt pat iesautēta mazliet sausā sarkanvīnā (kamēr alkohols iztvaikojis).. un ar garšvieliņām.

Atbildēt