pajautaa

« previous entry | next entry »
Apr. 2., 2008 | 02:04 pm
posted by: phoenix in pajautaa

ta ta tā! es te nedaudz par mašīnām (varbūt ir kāds auto komuunitijs?)
Ford Fiesta 1.1 motors 1994.g.(113000km) cena 900Ls


Sazvanījos ar īpašnieku - visu izstāstīja, ko, kas, kapēc. Storiju neatstāstīšu, bet ticamības moments bija. īsumā - mašīna no vācija pag.g. atdzīta, savesta kārtībā, bet īpašnieks atkal brauc prom no Latvijas.

Tad nu no jums gribu zināt lūk,ko: Ford Fiestas kā mašīnas vērtējumu - detaļu salīdzinošais dārgums/lētums, bendzīna patēriņa samērība ar 1.1. motoru, koppaina kā tāda.
Cik ilgi vispār mašīna var normāli kalpot? Šai jau ir 14gadi. Daaaaudz. Bet man stāsta, ka divus gadus lielām problēmām (neskaitot tur bukses, u.tml) nevajadzētu rasties. Es jau nezinu, cik ilgi man ar šo mašīnu vajadzēs braukt, a ja nu ilgāk kā 2 gadi. Ja nav dārga labošanā, varētu jau braukāt līdz pēdējai mašīnas stundiņai. Tādu auto arī es patiesībā gribētu.

Man tagad ir crsyler neon 1998g 2.0 Vispār jau laba mašīna, bet amerikānis, automāts un 2.0 motors. man par dārgu gan ikdienai, gan labošanai. Ceru vismaz 200EUR dabūt atpakaļ par auto. Tā kā cita auto iegādei limits ir ap 2000Eur.

Varbūt ir man vērts meklēt citu, jaunāku mašīnu? Jeb, pieņemot, ka šim ford fiesta tiešām tehniski šobrīd viss ir labi, palikt pie šī auto?


Gana garš sacerējums sanāca, neņemiet ļaunā. bet man ir bail, es neko nesaprotu no tām auto lietām. un 1998gada auto vietā ņemt 1994 gada ir nedaudz bail. bet ja man sakarīgi pamato, kas un kā, varbūt tā ir pat izdevīgāk.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {2}

phoenix

from: [info]phoenix
date: Apr. 2., 2008 - 02:33 pm
#

paldies!
es nez, laikam lai šeit arī šis ieraksts pastāv kādu brīdi.

Atbildēt | Iepriekšējais