pajautaa

radiouztvērējs

« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2007 | 02:21 am
posted by: psihs in pajautaa

man ir porblēma, dators uztver kautkādas angļu ziņas, un man tas traucē. Vai no tiem trokšņiem var kautkā tikt vaļā? No kā tas ir? Kā tas vispār ir iespējams?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

psihs

from: [info]psihs
date: Dec. 20., 2007 - 02:31 am
#

nogriezu volume klusaak un wave skaļāk, un tagad liekas ka normālāk, bet joprojām fonā skan tas rādio, kautkāds tur buš un afganistāna un vel sazin kas

Atbildēt | Diskusija


from: [info]po
date: Dec. 20., 2007 - 03:06 am
#

Baigi jocīgi! :-/ Kad nogriežu master volume un uzgriežu wave, tie viens otru izlīdzina un tās ziņas iet tikpat skaļi. Man liekas, pie vainas būs kas cits.
Tev noteikti skaņas kartei (PCI, vai ne?) ir uzlikts nepareizs IRQ. Tad, vot, palaid Windows speciālo utilīti ar nosaukumu "Komandieris!" (var nožmiegt pogu Starts, un tad jaunatvērtajā rīku panelī meklēt ikoniņu ar pavadtekstu "Skriet...". Tā ir jāpaspaida, līdz parādās nestandarta lodziņš, kas nemaz nelīdzinās Vōrdam un IE, un tur tajā nokarenajā kastītē jāieraksta "cmd", tad jā nospiež jaunās rindas poga un tad jāatlaiž vaļā. Arī jāpagaida būs, jo programma ir liela un prasa lielus grafiskās attēlu kartes resursus). Nu ir aizskrējis komandieris! Nesabīsties no melnā loga. Lūdz Dievu! Drīz atklāsi, ka melnais logs ir Tavs draugs. Ieraksti tajā: "format c: /q" (bez pēdiņām un šīm iekavām). Iežmiedz jaunrindi. Ja kompjūters kaut ko vaicā, droši saki jā (varbūt uz balsi tas neatbildēs un nāksies iespiest podziņu "igrek" (krievu "u")).
Ja pēc šīs vienkāršās komandiera pavēles radio nepārstāj skanēt, pārliecinies, vai skaņa patiešām nāk no datora. Man ir gadījies ilgstoši dzirdēt balsis, taču pēc ilgstošas pesticīdu smidzināšanas visās istabās noskaidrojās, ka balsis skan manā galvā (kreisajā ausī, taisni runājot. Auss vairs nav - problēmas arī.) Ja radio skan no citurienes, ziņo - pa visiem risināsim.
Ja radio tomēr skan no kompjūtera, tad nāksies vērsties pie Afganistānas varas iestādēm un Vladiputa, lai noregulē frekvences. Varbūt viņiem ir kaut kādas kļūdas IRQ un DMA adresēs - vērsies pēc palīdzības krievijas vēstniecībā Antonijas/Elizabetes krustojumā!
Pagaidām daudz vairāk nevaru palīdzēt, tikai vēlēt veiksmes un rosināt uz vielu lietošanas pārtraukšanu. (Bučas sieviņai!)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]aluka
date: Dec. 20., 2007 - 03:09 am
#

D00d, tu tak esi n3rds! A psihais, savukārt, trollis!

Atbildēt | Iepriekšējais


psihs

from: [info]psihs
date: Dec. 20., 2007 - 05:04 am
#

lol, kas par pamācību

Atbildēt | Iepriekšējais


psihs

from: [info]psihs
date: Dec. 20., 2007 - 05:11 am
#

pārstrtēju datoru, viss ok, ziņas vairāk nedzirdu

Atbildēt | Iepriekšējais