aizmigshana

« previous entry | next entry »
Jul. 16., 2005 | 01:37 am
posted by: tumsiigaa in pajautaa

kaadi buutu taadi nervu nomierinoshi panjeemieni pirms guleeshanas? acis gandriiz vai liip ciet pirms noliekos guljus. kaa atguljos... ne par ko nevar nomierinaat domas un aizmigt... es zinu, par daudz domaaju pirms guleeshanas, par to kas veel jaadara un tml... bet kaa vareetu nomierinaat praatu??

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Jul. 16., 2005 - 08:58 am
#

varbūt Tu ej gulēt nepiemērotā laikā. moš par agru, moš par vēlu. jāatrod brīdis, kad tomēr vislabāk izdodas aizmigt, lai cik grūti nebūtu.

būs vien jātiek galā ar to domāšanas problēmu - tā ir visam sakne. prāts ir satraukts, domas virpuļo pa galvu, uzkurbulē smadzeni, un Tu nespēj gulēt, laigan pats ķermenis prasa miegu.
piespied sevi domāt nevis par problēmām (motivē sevi ar domu, ka tāpat guļot neko neatrisināsi, bet izgulējusies varēsi riktīg daudz izdarīt - bet lai izgulētos ir bez sirdsapziņas pārmetumiem jāatmet visas problēmas līdz rītam), bet gan par kādām atmiņām, piemēram, kaut ko labu no bērnības, vai arī sāc sapņot par kaut ko, kaut ko tikai labu, kādus nākotnes sapņus, cerības (tikai nešāc štukot, KĀ to piepildīt, bet tikai - kas tas varētu būt). es tā dar, un pamazām tās domas pārvēršas īstā miegā, un sapnī turpinās iesāktā doma :))
es nez, vai piens palīdz, man labāk kumelīšu tēja palīdz, ja gribās tā īpaši nomierināties.
vēl viena lieta - iekārtojies ērti ērti un palasi kādu grāmatu, vēlams - garlaicīgu :D

ja tas viss nepalīdz, tad jāpadzer kādi farmaceitiski nomierinošie līdzekļi, (vai, piem., vienkārši baldriaņu tēju) tikai ar tiem nedrīkst aizrauties, jo var rasties atkarība.

Atbildēt