pajautaa

« previous entry | next entry »
Okt. 15., 2007 | 10:02 pm
posted by: phoenix in pajautaa

jautājums cilvēkiem, kas aktīvi ikdienā izmanto datoru un sastapušies ar tādu problēmu, kā rokas locītavas un pirkstu falangas ( vai kā sauc to daļu starp pirkstu locītavām) sāpes, tirpoņa. Saprotu, ka laikam jau vienīgais, ko tagad var darīt ir atpūtināt roku. diemžēl līdz 24.okt. tas nav iespējams. man pat vnk rakstīt ar pildspalvu sagādā zināmu piepūli un nepatīkamas izjūtas.
pavingrinu, pamasēju. ir vēl kādi ieteikumi?
un, ja to roku neatpūtinu tagad, cik lielas ziepes (cik ilgstošas) var sanākt?
jaiet pie ārsta, laikam jau ķiurgs. bet tas mūsu pilsētelē ir viens un pie viņa dzīvā rinda uz pāris stundām kā minimums. turklāt neesmu pārliecināta, ka viņa kaut ko par šādu mūsdienu problēmu būs dzirdējusi.
apsevru jau domu, ka būs jāņem slimība slapa, jo fiziski nespešu paveikt uzdoto. pilnīgi smieklīgi: nevaru strādāt, jo sāp roka :D

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {21}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Okt. 15., 2007 - 10:36 pm
#

Velkam klubā!
Man tā pate vaina ar kreiso roku, tak dakteri sprandu pēta. Zini, ir tādas zāles "Olfen" - paprasi ģimenes dakterienei, lai izraksta. Vismaz sāpes noņems.
A tirpoņa ir no sliktas roku apgādes ar asinīm - pret to arī bija kaut kāds preparāts. Vopšem, prasi ģimenes dakterienei.
Pati suvenīrbodē vari nopirkt ķīniešu metāla bumbiņas ar mazākām lodītēm iekšā - tās rokā virpinot, Tu vari labi sev plaukstu izmasēt un roka uz kādu laiku atgūst darbotiesspēju. Viņas kādi Ls 3-5 maksāja.

Atbildēt | Diskusija


phoenix

from: [info]phoenix
date: Okt. 15., 2007 - 11:30 pm
#

o, paldies!
mēs jau te štukojām par bumbiņām rokas pirktu, locītavu vingrināšanai.
jo, arī sakārtojot darba vietu, roka vienlaga, manuprāt, paliks tādā priviliģētā statusā, kurai jāpievērš pienācīga uzmanība.

Atbildēt | Iepriekšējais