pajautaa

Datortehnikas Iegāde

« previous entry | next entry »
Sep. 13., 2007 | 09:27 am
posted by: optron in pajautaa

Piegriezies tas mazais Liepājas kantorītis no kura mēs pērkam visas datordetaļas (regulāri jaunus biroja datorus, leptopus, peles, cd matricas, tonerus).
Ir doma, ka firma varētu visas šīs lietas pirkt Internetā. Vai ir kāds Interneta datorveikals, ko normāli var izmantot, kā piegādātāju? (labāk tāds, kas specializējas tikai uz datoriem, nevis uz datoriem un klozetpodiem)
Teiksim pasūtam jaunu datoru, divas peles un 4 kastes ar matricām, pēc 2..3 dienām mums to atved un mēs apmaksājam pavadzīmi. Man, personālām vajadzībām patīk m79, taču izskatās, ka vienīgais apmaksas ceļs ir vai nu priekšapmaksa (lieki - 2..3 dienas, kamēr nauda ceļo pa bankām) vai skaidrā naudā (lieki - nu kuram gan offisā turas skaidra nauda).

Atrodamies Liepājā

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 13., 2007 - 09:36 am
#

Daudzi gantori izmanto gnt.lv, bet nezinu, kā viņiem ar piegādi uz Liepāju. Pie tam, par piegādi ir jāmaksā diezgan daudz.

Atbildēt | Diskusija


Eņķīša Piedzīvojumi

from: [info]optron
date: Sep. 13., 2007 - 09:38 am
#

Man liekās, ka GNT pārdod tikai datortehnikas mazumtirgotājiem. A mums tas viss vienkārši offisa vajadzībām. (Liels offiss vnk)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Sep. 13., 2007 - 09:40 am
#

Nu nez, mums kādreizējais kaimiņu IT kantoris visu sev pirka no GNT, un viņi ne ar kādu mazumtirdzniecību nenodarbojās (tikai šad tad kaut ko pārpārdeva, bet pamatā paši sev).

Atbildēt | Iepriekšējais


watt

from: [info]watt
date: Sep. 13., 2007 - 09:41 am
#

es domāju, ka sarunāt ar GNT var. bet gan jau ka pakaļ pašam jābrauc būs ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


Datorveikali

from: anonīmiķis
date: Sep. 13., 2007 - 11:51 am
#

Mani, kā fizisku personu apmierina www.metaleks.lv . Pārdod visu, kas saistīts ar datoriem. Es domāju, ka ja sūta juridiska persona ārpus Rīgas, var sarunāt arī, ka apmaksā pavadzīmi, nevis ar priekšapmaksu. Vienkāršākais veids, kā uzzināt: uzzvani viņiem un pajautā. Vienīgi nepatīk, ka jāgaida viena diena, kamēr viņi dabūs preci no savas(?) noliktavas un tikai tad sūta klientam.

Atbildēt