Slavu aplis un Slavu tilts - sastregumi

« previous entry | next entry »
Aug. 6., 2007 | 05:47 pm
posted by: stihija in pajautaa

Miiljie, kam no Purvciema/Plavniekiem /Mezciema u.t.t no rita ap pusdeviniem un vakara ap sesiem - pusseptiniem jabrauc Pa Slaavu apli un paari Slaavu tiltam uz Krasta ielu. Pastasties, cik ilgi tur jasezh sastregumaa apmeeram.. 20-30 min? ilgaak?

Darbs parcelas uz jaunam telpam Krasta ielaa un buus no Mezciema jaabrauc. Gribu apmeram zinaat cik aatraak jaaizbrauc, ja darbaa jaabuut devinos.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Shelly

from: [info]shelly
date: Aug. 6., 2007 - 05:54 pm
#

Slāvu tilts virzienā uz Krasta ielu ir baiss gan rītā, gan vakarā... Kad vakaros braucu ar mirkiņu, tās ir papildus vismaz 20-30 min (un mēs visi zinam, ka mikriņi ir visbezkaunīgākie no visiem transportlīdzekļiem)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]stihija
date: Aug. 6., 2007 - 05:56 pm
#

taatad ja no mezciema liidz aplim man ir minuutes 15, tad veel 30 jaaliek klaat kaa minimums uz aplja un tilta. 45..50 min liidz darbam. uhh...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Indigo_Kid

from: [info]indigo_kid
date: Aug. 6., 2007 - 07:15 pm
#

Vismaz līdz 1. septembrim no rīta caur centru, manuprāt, būs ātrāk.
Tas gals ir murgs jau no neatminamiem laikiem - kādreiz es uz skolu caur turieni braucu (apmēram stunda pagāja ceļā no apmēram Lubānas/Saharova stūra, tāpēc nereti gāju ar kājām). Šobrīd nekas nav mainījies - es vairākas reizes atvaļinājuma laikā tur iesprūdu uz kādām minūtēm 40 ap 14:00 (!) darbadienā; kas tur darās rītos - negribu iedomāties.
Atpakaļ var braukt caur turieni - vismaz nesen braukāju nedēļas divas, nekāda vaina. Pretējā virzienā gan var redzēt nevājas rindas.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]raganish
date: Aug. 6., 2007 - 08:06 pm
#

mans personīgais rekords maršrutā Krasta iela-Slāvu tilts-aplis-Piedrujas iela ir stunda un cetrdesmit piecas minūtes :) bišķi pāri sešiem vakarā, un - nē, pa ceļam nebija nevienas avārijas :D

Atbildēt | Diskusija


Shelly

from: [info]shelly
date: Aug. 7., 2007 - 09:07 am
#

Es esmu dzirdējusi arī par rekordu trīs stundas...

Atbildēt | Iepriekšējais


zverj

from: [info]zverj
date: Aug. 6., 2007 - 08:49 pm
#

Ja uz Slāvu tilta nenotiek avārija, tad var ļoti eleganti izbraukt. Pats gan pēdējā laikā uz turieni nebraucu. Līdz Krastenei pa 20 min var tikt no Purvciema

Atbildēt


from: [info]stihija
date: Aug. 7., 2007 - 02:12 pm
#

nu skaidrs, ka nekas nav skaidrs :) ! paldies :)

Atbildēt